Μεταφράσεις ελληνικής και αγγλικής ποίησης στην πομάκικη γλώσσα

Μεταφράσεις ελληνικής
και αγγλικής ποίησης
στην πομάκικη γλώσσα


Ο Πομάκος δημοσιογράφος Σεμπαϊδήν Καραχότζα επιχειρεί - για πρώτη φορά - να κάνει κάτι που πριν από μια δεκαετία φαίνονταν ακατόρθωτο: Το μεγάλο του στοίχημα ήταν να αποδείξει ότι με την μητρική γλώσσα των Πομάκων μπορούν να διατυπωθούν οι σκέψεις και οι εικόνες μεγάλων συγγραφέων και ποιητών όλου του κόσμου. Με το βιβλίο αυτό ο Σεμπαϊδήν Καραχότζα δίνει την ευκαιρία στους νέους Πομάκους να μελετήσουν σημαντικά λογοτεχνικά κείμενα στην μητρική τους γλώσσα.
Το βιβλίο «Μεταφράσεις ελληνικής και αγγλικής ποίησης στην πομακική γλώσσα»  είναι ανθολογία ποιημάτων με μετάφραση στα πομακικά των παρακάτω ποιητών: Ρήγας Βελεστινλής, Ανδρέας Κάλβος, Διονύσιος Σολωμός, Λορέντζος Μαβίλης, Γεώργιος Βιζυηνός, Κωστής Παλαμάς, Χάρης Σακελλαρίου, Ζαχαρίας Παπαντωνίου, Αριστοτέλης Κουρτίδης, Στέλιος Σπεράντζας, Γεώργιος Αθάνας, Μιχαήλ Στασινόπουλος, Κ. Π. Καβάφης, Κ. Γ. Καρυωτάκης, Γιώργος Σεφέρης, Νικηφόρος Βρεττάκος, Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Ρίτσος, Μανόλης Αναγνωστάκης, Μίλτος Σαχτούρης, Τίτος Πατρίκιος, Ελένη Βακαλό, Χ. Καλιαμπέτσου-Ευτυχίδου, Τάσος Λειβαδίτης, Λύντια Στεφάνου, Ελένη Δημητριάδου-Εφραιμίδου και Ουίλιαμ Σαίξπηρ.
Όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν το βιβλίο μπορούν να έρθουν σε επαφή με τον ίδιο τον συγγραφέα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
καθώς και μέσω FB https://www.facebook.com/sebaidin.karaxotza
Η τιμή του βιβλίου μαζί με τα έξοδα αποστολής είναι στα 10 ευρώ.

Προτεινόμενος τρόπος πληρωμής: ΚΩΔΙΚΟΣ PAΥSAFECARD των 10 ευρώ.
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ