Η αγορά του βιβλίου στην Ευρώπη

Η αγορά του βιβλίου στην Ευρώπη

Δεδομένα και μεγέθη του κλάδου

Έρευνα για τις συνήθειες αναπαραγωγής
στην Ελλάδα

Ενημερωτική έκδοση του ΟΣΔΕΛ


Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε την πρόσφατη ενημερωτική έκδοση του ΟΣΔΕΛ (*) η οποία παρουσιάζει στοιχεία και δεδομένα της Ευρωπαϊκής αγοράς βιβλίου καθώς και τις συνήθειες αναπαραγωγής έργων για ιδιωτική χρήση στην Ελλάδα:
«Η αγορά του βιβλίου στην Ευρώπη: Δεδομένα και μεγέθη του κλάδου. Έρευνα για τις συνήθειες αναπαραγωγής στην Ελλάδα».
Η έκδοση αυτή αποσκοπεί στην έγκυρη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων σχετικά με τα σημαντικά προαναφερόμενα θέματα του χώρου του βιβλίου. Αναγνωρίζοντας τη σημασία των θεμάτων αυτών ο ΟΣΔΕΛ προγραμματίζει, αφενός, τη διεξαγωγή έρευνας της αγοράς του βιβλίου στην Ελλάδα ώστε να προκύψουν αναλυτικά και ακριβή στοιχεία για τη σημερινή κατάσταση στη χώρα μας και αφετέρου, συνεχίζει την προσπάθεια περιορισμού της πειρατείας και αδειοδότησης της νόμιμης αναπαραγωγής και πρόσβασης σε αποσπάσματα έργων του λόγου.

ΠΗΓΗ: ΟΣΔΕΛ, 29.11.2017.

(*) Ο ΟΣΔΕΛ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός συλλογικής διαχείρισης που έχει ως σκοπό του τη συλλογική διαχείριση και προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στα έργα του λόγου. Θεμιστοκλέους 73, 106 83 Αθήνα. Τηλ.: 210 3849100, Fax: 210 3849105 info@osdel.gr.
Υπό την εποπτεία και την έγκριση του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας- ΟΠΙ, Μέλος της International Federation of Reproductions Rights Organizations IFRRO.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΟΣΔΕΛ, ΒΙΒΛΙΟ, ΒΙΒΛΙΑ, ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΟΠΙ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ