Στις Αζόρες υπάρχουν άγνωστες αρχαίες πυραμίδες, κτίσματα με υπόγειους διαδρόμους και τεράστιες άγκυρες από την Λίθινη Εποχή! Μάλλον των Μινωιτών ή των Μινυών - βίντεο

Στις Αζόρες υπάρχουν
άγνωστες αρχαίες πυραμίδες, κτίσματα με υπόγειους διαδρόμους και τεράστιες άγκυρες
από την Λίθινη Εποχή!

Μάλλον των Μινωιτών ή των Μινυών

Σε ένα εντυπωσιακό ντοκυμανταίρ του National Geographic με τίτλο "Atlantis Rising" του James Cameron, έχει σταλεί μια ομάδα αρχαιολόγων-ερευνητών ανοικτά της Ισπανίας.
Τα αρχαιολογικά ευρήματα της Χάλκινης και Λίθινης εποχής κοντά στην αρχαία Ταρτησσό ήσαν εντυπωσιακά!


Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους, αλλά και στους ερευνητές, ήταν ότι κοντά στο τέλος του 1ου επεισοδίου ανοίχτηκαν μέχρι τις Αζόρες νήσους, όπου υπήρχαν πυραμίδες ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, κτίσματα με υπόγειους διαδρόμους, καθώς και ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ άγκυρες, που φανερώνουν ότι τα πλοία τους ήσαν πραγματικά μεγάλα, τα οποία χρονολόγησαν στην λίθινη εποχή!
Επίσης, σημάδια από κάρα και άλλα κτίσματα που είναι όμοια με εκείνα της Σαρδηνίας, της Σικελίας και της Μάλτας, χρονολογούμενα στην Λίθινη εποχή. Προφανώς (θα έλεγα εμφανώς) πρόκειται για τους εξαίρετους Μινωίτες-Μινύες!
Οι ερευνητές είχαν πραγματικά εντυπωσιαστεί και ξαφνιαστεί όταν άκουσαν έναν αρχαιολόγο της περιοχής των Αζόρων νήσων, να λέει ότι όλα τα αρχαιολογικά αυτά ευρήματα, ΔΕΝ είναι ακαδημαϊκώς καταγεγραμμένα!

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΑΤΛΑΝΤΙΣ, ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΤΑΡΤΗΣΣΟΣ, ΑΖΟΡΕΣ, ΝΗΣΙΑ ΑΖΟΡΩΝ, ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ, ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ, ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΓΚΥΡΕΣ, ΑΓΚΥΡΑ, ΣΑΡΔΗΝΙΑ, ΣΙΚΕΛΙΑ, ΜΑΛΤΑ, ΜΙΝΥΕΣ, ΜΙΝΩΙΤΕΣ ΚΡΗΤΕΣ, ΚΡΗΤΗ



Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ