ΕΠΕΚΕΙΝΑ - Διεθνής Επιθεώρηση Οντολογίας, Ιστορίας και κριτικής

ΕΠΕΚΕΙΝΑ

Διεθνής Επιθεώρηση Οντολογίας,
Ιστορίας και κριτικής


Το EΠEKEINA είναι ένα νέο διετές επιστημονικό περιοδικό, που δημοσιεύεται από την CRF - Centro Internazionale per la Ricerca Filosofica, μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό σωματείο και ανεξάρτητο ερευνητικό κέντρο, που ιδρύθηκε στο Παλέρμο Ιταλίας, σε συνεργασία με το τοπικό Πανεπιστήμιο.
Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ερευνών για την Οντολογία, συμπεριλαμβανομένης της Μεταφυσικής, της Επιστημολογίας, της Ηθικής, της Ιστορίας της Φιλοσοφίας, της Φιλοσοφίας της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας της Γλώσσας, της Φιλοσοφίας της Θρησκείας, της Φιλοσοφίας του Νου, της Πολιτικής Φιλοσοφίας και άλλων σχετικών τομέων της φιλοσοφικής έρευνας.
Επιδιώκει να προσφέρει μια διεθνή πλατφόρμα για επιστήμονες σε όλον τον κόσμο για να ανταλλάξουν την πιο πρόσφατη φιλοσοφική τους έρευνα. Το περιοδικό δεσμεύεται να έχει το περιεχόμενό του ελεύθερο και ανοικτό στο κοινό με σκοπό την υποστήριξη της παγκόσμιας ανταλλαγής γνώσεων.

ΔΕΙΤΕ το ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΕΠΕΚΕΙΝΑ, ΠΑΛΕΡΜΟ, ΙΤΑΛΙΑ, ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ, ΗΘΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, ΓΛΩΣΣΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΝΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ