Φυσικές Ιατρικές Θεραπείες - Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών


Φυσικές Ιατρικές Θεραπείες

Ομοιοπαθητική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Ε.Κ.Π.Α., προσφέρει νέο πρόγραμμα επαγγελματικής επιμόρφωσης και κατάρτισης με τίτλο "Φυσικές Ιατρικές Θεραπείες".
Στο πρόγραμμα αυτό έχει ενταχθεί η Διεθνής Ιατρική Εταιρεία Προηγμένης Ομοιοπαθητικής (Δ.Ι.Ε.Π.Ο.), με διδακτική ενότητα με τίτλο: "Προηγμένη Ομοιοπαθητική".
Σκοπός του προγράμματος είναι να δοθεί υπεύθυνη και τεκμηριωμένη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Ο κύκλος αυτός των μαθημάτων απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και στο ευρύτερο κοινό, με σκοπό την προσωπική και επαγγελματική βελτίωση.
Με την ολοκλήρωση του προγράμματος ο συμμετέχων αποκτά Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Ε.Κ.Π.Α. και 10,5 Πιστωτικές Μονάδες ECVET (European Credit System for Vocational Education and Training), δεδομένου ότι το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζεται από το Ευρωπαϊκό Σύστημα επαγγελματικής και κατάρτισης.

ΔΕΙΤΕ στο link αναλυτικά το πρόγραμμα σπουδών, τις προϋποθέσεις συμμετοχής σας σε αυτό, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που είναι χρήσιμες για να δηλώσετε την συμμετοχή σας.

Με εκτίμηση

Πρόεδρος Δ.Ι.Ε.Π.Ο.
Νίκος Σωτηρόπουλος

Γραμματέας Δ.Ι.Ε.Π.Ο.
Θεοδώρα Πετράκη, Ωτορινολαρυγγολόγος Αναισθησιολόγος


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Εθνικο και Καποδιστριακο Πανεπιστημιο Αθηνων, Ε.Κ.Π.Α., ΕΚΠΑ, προγραμμα επαγγελματικης επιμορφωσης και καταρτισης, Φυσικες Ιατρικες Θεραπειες, επαγγελματικη επιμορφωση, καταρτιση, Διεθνης Ιατρικη Εταιρεια Προηγμενης Ομοιοπαθητικης, Δ.Ι.Ε.Π.Ο., Ομοιοπαθητικη, ΔΙΕΠΟ, Πιστοποιητικο Εξειδικευμενης Επιμορφωσης, ECVET, European Credit System for Vocational Education and Training, Σωτηροπουλος, Πετρακη, Προηγμενη Ομοιοπαθητικη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ