The origin and transformation of Lanuage and Art


 The origin and transformation of Lanuage and Art


Το πρόβλημα της ανθρώπινης γλώσσας, της αριθμητικής και της τέχνης μελετήθηκε στο πλαίσιο του ορισμού του «πολιτισμού» με βάση την θεωρία του Δαρβίνου.
Ο συγγραφέας Κ. Μαρίτσας, ορίζει τον πολιτισμό ως «επιβίωση των αδύναμων». Ο συγγραφέας υποθέτει ότι η γλώσσα και η τέχνη εφευρέθηκαν από τους άνδρες για να περιγράψουν τις ηρωικές τους πράξεις για τις γυναίκες προκειμένου να επιλεγούν από αυτούς για αναπαραγωγή. Με άλλα λόγια, η γλώσσα και η τέχνη έγιναν κριτήρια επιλογής μαζί με την ομορφιά και τα δώρα.
Τέλος, ο συγγραφέας ορίζει την γλώσσα και την τέχνη. Σε αυτό το βιβλίο, ο Κωνσταντίνος Μαρίτσας προτείνει μια εντελώς νέα θεωρία για τον ορισμό του ψέματος, της γλώσσας και της τέχνης. Η θεωρία βασίζεται στον 2ο Νόμο της Θερμοδυναμικής, στην Εντροπία και στον προτεινόμενο αρχικό ορισμό του Πολιτισμού!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχετικά με το νέο βιβλίο του Κ. Μαρίτσα, ΕΔΩ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον συγγραφέα, ΕΔΩ.


 ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑανθρωπινη γλωσσα, αριθμητικη, τεχνη, πολιτισμος, θεωρια Δαρβινου, Δαρβινος, Μαριτσας, επιβιωση, ηρωισμος, αναπαραγωγη, ομορφια, ψεμα, Νομος Θερμοδυναμικης, Εντροπια, ψεμμα, Θερμοδυναμικη


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ