ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ - Τρία χρόνια λειτουργίας, τρία χρόνια βραβεύσεων


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ
ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Τρία χρόνια λειτουργίας,
τρία χρόνια βραβεύσεων


Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το TripAdvisor, τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο, με Πιστοποιητικό Διάκρισης.

Αν και λειτουργεί μόλις τρία χρόνια καταφέρνει να αποσπάσει θερμές κριτικές από τους επισκέπτες του, που αποτέλεσμα έχουν όχι μόνο την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης, αλλά και την κατάταξή του ως το 1ο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Ελλάδας στον ιστότοπο.

Εδώ και οκτώ χρόνια, η διάκριση αυτή αναγνωρίζει αξιοθέατα και επιχειρήσεις, οι οποίες λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές από τους ταξιδιώτες στοTripAdvisor. Για την απονομή του Πιστοποιητικού Διάκρισης συνυπολογίζονται η ποιότητα, η ποσότητα και η επικαιρότητα των κριτικών που υποβάλλονται από τους επισκέπτες στη διάρκεια δώδεκα μηνών.

 «Η βράβευσή μας με το Πιστοποιητικό Διάκρισης είναι κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, όχι μόνο γιατί επιβραβεύεται η προσπάθειά μας για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και δράσεων, αλλά και γιατί γίνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά», δήλωσε ο Διευθυντής του Μουσείου, κ. Νίκος Πάλλας. «Για άλλη μια φορά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι άφησαν την κριτική τους και συνέβαλλαν στην βράβευσή μας. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία»,  καταλήγει ο κ. Πάλλας.


Καλαμπάκα, 30.5.2018.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:
Πίνδου 20, Καλαμπάκα
Τηλ. 2432024959

 ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΜουσειο Φυσικης Ιστοριας Μετεωρων και Μουσειο Μανιταριων, Παλλας, Καλαμπακα, Μετεωρα, Μανιταρι, Μανιταρια, Τρικαλα, νομός Τρικάλων, Τρικκαλα, νομος Τρικκαλων


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ