ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!


ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ
ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Σε μια εποχή όπου η ενίσχυση «αλυτρωτικών» βλέψεων στην περιοχή (Σκόπια, Μεγάλη Αλβανία, Τουρκία) επιφυλάσσει τεράστιους κινδύνους…
Σε μια εποχή όπου εκδηλώνονται - όσο δεν εκδηλώθηκαν ποτέ από το 1974 - ανοικτές επιβουλές και μεθοδεύσεις διάρρηξης του τόξου «Κύπρος - Αιγαίο - Θράκη» μαζί με μεθοδεύσεις αποσταθεροποίησης των βορείων συνόρων μας, δεν μπορεί παρά τον τελευταίο λόγο επάνω σε αυτά τα μείζονα εθνικά θέματα να τον έχει ο ελληνικός λαός. Και όχι ο Αμερικανός πρεσβευτής κ. Πάιατ και η γερμανοκρατούμενη Ε. Ένωση.
Οι δυνάμεις που μας επέβαλαν την «χρεωκρατία» (ΗΠΑ - Ε. Ένωση), αξιοποιούν τώρα τον «κοσμοπολιτισμό» και την υποτέλεια των ελληνικών κυβερνήσεων για να νομιμοποιήσουν επεκτατικές βλέψεις σε βάρος της χώρας μας προωθώντας διεθνείς συμφωνίες καπηλείας της μακεδονικής ταυτότητας. Οι ίδιες δυνάμεις αδιαφορούν βέβαια για το αν το Αιγαίο ή η Μακεδονία και η Θράκη θα αποτελούν και στο μέλλον Ελληνική Επικράτεια... αρκεί ν' ανήκουν στο ΝΑΤΟ!
Δεν το κάνουν τυχαία. Θέλουν να ρευστοποιήσουν τα σύνορα. Επιδιώκουν, έχοντας ξεκινήσει από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, να τεμαχίσουν τα υπάρχοντα κράτη με «αδύναμα κρατίδια» και τελικά να αναφλέξουν την Βαλκανική.
Το γεγονός ότι το μνημονιακό κατεστημένο αγνοεί την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού παραδίδοντας και την υπόθεση αυτή, δεν σημαίνει πως ο λαός θα το επιτρέψει.
Σε άλλες, πολύ δυσκολότερες εποχές, το καλοκαίρι του 1943, μετά από κάλεσμα της Εθνικής Αντίστασης, ο λαός βγήκε στους δρόμους, για να μη γίνει η προσάρτηση της Μακεδονίας στη τότε φασιστική Βουλγαρία. Με μια ηρωική διαδήλωση, ματαίωσε την προσάρτηση! Η υπεράσπιση της ελληνικότητας της Μακεδονίας δεν είναι εθνικισμός, είναι πρόταγμα του μεγάλου Πατριωτικού Αντιφασιστικού αγώνα. Ο Ελληνικός Λαός αξιώνει να μην αναθεωρηθεί η Ιστορία! 
-Πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η αποτελεσματική ειρηνική δύναμη που θα αποτρέψει την Αναθεώρηση των συνόρων και των Διεθνών Συνθηκών στην περιοχή μας. Σε αυτήν την βάση, από μια Ελλάδα εθνικά ανεξάρτητη, μπορεί να αναπτυχθεί μια πολιτική φιλίας και συνεργασίας των λαών της περιοχής.
Με αυτή την ηθική και πολιτική πρόταση η χώρα μας πρέπει να αποτρέψει την αποδυνάμωση της εθνικής της ταυτότητας. Να στραφεί στην υπεράσπιση της κυριαρχίας και σε μια «πολυδιάστατη» εξωτερική πολιτική ικανή να αξιοποιεί τα γεωπολιτικά της πλεονεκτήματα, έναντι όλων, στον πολυ-πολικό κόσμο που έχει αναδυθεί.
-Θεωρούμε αδιανόητο και αντίθετο με τα στοιχειώδη δημοκρατικά μας δικαιώματα σε ένα τέτοιο θέμα που αφορά την ίδια την υπόσταση και το μέλλον της χώρας να μην ερωτάται ο λαός και να υπογράφει - ερήμην του - ένας υπουργός.
Ο Ελληνικός Λαός δεν πρέπει να ακούσει την Προπαγάνδα Τσίπρα και λοιπών μνημονιακών. Η Συμφωνία δεν παράγει έννομα αποτελέσματα πριν κυρωθεί κατά το άρθρο 28§2 του Συντάγματος, με αυξημένη πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής όπως αναφέρει στο Ψήφισμά της 17.6.2018 η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Πριν την κύρωσή της κανένα τετελεσμένο δεν δημιουργείται για τη χώρα μας, με βάση το Σύνταγμά της. Αλλά για ένα τέτοιο μείζον ζήτημα που θα επηρεάσει όλη την πορεία των εθνικών θεμάτων δεν αρκεί ούτε η κοινοβουλευτική διαδικασία.
Ως αγωνιζόμενοι δημοκράτες θεωρούμε ότι μόνος αρμόδιος να αποφανθεί είναι ο Κυρίαρχος Ελληνικός Λαός και γι΄ αυτό, όλοι εμείς που υπογράφουμε αυτό το κείμενο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

ΥΠΟΓΡΑΨΕ - ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ ή στο www.AVAAZ.ORG
ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

ΠΗΓΗ: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ