ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Του υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Του υποστράτηγου ε.α. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη (*)

Ο λαός της Μακεδονίας μίλησε για πολλοστή φορά. Μια η Μακεδονία και είναι Ελληνική. Μια Μακεδονία άνω των 2500 ετών, που έφθασε με τον Αλέξανδρο ως τα πέρατα του κόσμου και ξάπλωσε τον Ελληνικό Πολιτισμό, που ένωσε για δεύτερη φορά τον Ελληνισμό. Η πρώτη συνένωση έγινε με την εκστρατεία στην Τροία, μολονότι και οι Τρώες και αρκετοί από τους συμμετέχοντες με αυτούς ήταν Ελληνικά( Πελασγικά φύλλα) καθότι όμαιμοι, ομόθρησκοι, ομόδοξοι και ομόγλωσσοι με τους Έλληνες. Ωστόσο η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των λακέδων της ΝΤΠ δείχνουν να αγνοούν την λαϊκή κυριαρχία και να πορεύονται προς την κατεύθυνση της προδοσίας με χορήγηση:

1/ του ιερού ονόματος της Μακεδονίας στους σλαβο-αλβανούς των Σκοπίων,
2/την Μακεδονική ταυτότητα και εθνότητα,
και
3/ αναγνώριση σαν μακεδονική γλώσσα ενός βουλγαρικού ιδιώματος, χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τις συνέπειες στο μέλλον αυτής της παραχώρησης.
Αντ’ αυτού κατηγορούν τον λαό της Μακεδονίας σαν «ακροδεξιούς» και με τα μίσθαρνα όργανα των «Κουρήδων» και άλλων πληρωμένων καναλιών και «παπαγάλων» γκεμπελιστών κάνουν λυσσώδη πλύση εγκεφάλων υπέρ των Σκοπιανών απόψεων και εις βάρος των εθνικών δικαίων. Επίσης ρίχνουν τόνους λάσπης σε προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, όπως ο εθνικός μουσουργός μας κ. Μίκης. Θεοδωράκης, ο συνταγματολόγος κ. Γ. Κασιμάτης, ο στρατηγός Φ. Φράγκος, οι πρόεδροι των Παμμακεδονικών Ενώσεων, κ.α
Άνθρωποι τύπου «Καρανίκα», ανιστόρητοι, αμόρφωτοι και διεθνιστές έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα ιερά και όσια της φυλής μας με ευκολία, συμβιβάζονται σε ό,τι τους ζητούν οι εχθροί και άσπονδοι «σύμμαχοι» μας. Αρκεί να μείνουν στην γλυκιά καρέκλα της εξουσίας που ζέσταναν τρία χρόνια με το 3ο μνημόνιο, την βαρύτατη φορολογία, την εφιαλτική ανεργία, την μεταχρονολογημένη μείωση συντάξεων, την απέραντη φτωχοποίηση της κοινωνίας, την ταπείνωση από την Τουρκία και τις καρπαζιές από Βρυξέλλες, Ουάσιγκτον και Βερολίνο. Αυτοί ήρθαν για να ξεπουλήσουν μαζί με την ιδιωτική και δημόσια περιουσία τώρα την Μακεδονία και λίαν συντόμως – όταν η Τουρκία εξομαλύνει τις σχέσεις με την Ουάσιγκτον - και το μισό Αιγαίο και γιατί όχι και την Ήπειρο.
Όμως να ξέρουν ότι αν πέρασαν τα μνημόνια με μικρή αντίσταση το θέμα της Μακεδονίας δεν θα περάσει. Ας διαβάσουν την ιστορία του Μακεδονικού αγώνα. Μακεδονία ίσον Ελλάς είπαν στην Κρήτη που πρωτοστάτησε μαζί με τον Μοριά στον Μακεδονικό αγώνα. Ακριβώς και τότε οι Βούλγαροι ζητούσαν αυτά που χαρίζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ στα Σκόπια και μας το πλασάρει σαν επιτυχία.
 Ας μη τολμήσουν να το κάνουν. Θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον σκληρό πυρήνα του Ελληνισμού, με την ψυχή του Έλληνα. Χωρίς δημοψήφισμα ας μη τολμήσουν να το περάσουν γιατί τότε θα έχουν την ιστορική ευθύνη για ό,τι συμβεί. Οδηγούν τη χώρα σε διχασμό και εμφύλιο πόλεμο που θα τον χάσουν και μαζί και τις κεφαλές τους. Εμείς πάντως οι πατριώτες χωρίς δημοψήφισμα ό,τι κι’ αν κάνουν θα το θεωρούμε εκ προοιμίου ΑΚΥΡΟΝ. Από μια ΜΗ-νόμιμη κυβέρνηση που το ΟΧΙ το έκανε ΝΑΙ, μια Βουλή που ψηφίζει με το περίστροφο στον κρόταφο, μια Δικαιοσύνη που την τρομοκρατεί η αριστερή τους αναρχία σε μια χώρα που τελεί υπό ΚΑΤΟΧΗΝ, όλες οι πράξεις της είναι ΑΚΥΡΕΣ και οι υπαίτιοι θα δικαστούν επί ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

7.6.2018.

(*) ή Αμφικτύων, συγγραφεύς, μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ


Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ