ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - Σημαντικός ο ρόλος που θα παίξει ο κ. Παυλόπουλος - Της Μ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη


ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!

Σημαντικός ο ρόλος που θα παίξει
ο κ. Παυλόπουλος

Της Μαρίας Νεγρεπόντη-Δεληβάνη,
πρ. πρυτάνεως και καθηγήτριας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Και μόνο τα μπράβο και τα χειροκροτήματα των Γερμανών αρκούν (σε αυτή τη φρικτή για την Ελλάδα συγκυρία), για τον αυτόματο χαρακτηρισμό αυτής της πράξης.
Και οι Έλληνες βουλευτές, πριν τολμήσουν να δώσουν θετική ψήφο σε αυτό το εξάμβλωμα, ας σκεφθούν ο καθένας από αυτούς για τον εαυτό τους, το ρόλο που δέχονται να διαδραματίσουν σε αυτή την υπόθεση. Και, βέβαια, ας λάβουν υπ’ όψιν ότι εδώ τελειώνει η πολιτική τους σταδιοδρομία, διότι δεν θα είναι πολλοί οι Έλληνες, που θα είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν προδότες.
Ενώ, αν τώρα παραιτηθούν, θα ζητήσουν την ψήφο του ελληνικού λαού, σχεδόν, ως ΗΡΩΕΣ.
Τώρα, για τον συνάδελφο καθηγητή και πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλο, θέλω να ελπίζω ότι οι πλέον ή επαρκείς επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα νομικά, πολιτικά, αλλά και πατριωτικά θα τον βοηθήσουν να λάβει τη ΜΟΝΗ σωστή απόφαση, εν προκειμένω, ώστε να μην περάσει στην ιστορία ως αυτό που, μέχρι στιγμής, κινδυνεύει να εκπροσωπήσει.

Μαρία Νεγρεπόντη-Δεληβάνη
πρ.Πρύτανης και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, Νεγρεποντη Δεληβανη, Γερμανια, Παυλοπουλος, ΤσιπραςShare on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ