Έκκληση της καθηγήτριας Μαρίας Δεληβάνη προς τους Έλληνες βουλευτές για το Σκοπιανό

Έκκληση
της καθηγήτριας Μαρίας Δεληβάνη
προς τους Έλληνες βουλευτές
για το Σκοπιανό

Και, όμως, υπάρχουν Έλληνες και πατριώτες στην ελληνική Βουλή!
Όσοι από τους βουλευτές ψηφίσουν αυτό το εξάμβλωμα, θα πρέπει να θεωρήσουν τελειωμένη την πολιτική τους σταδιοδρομία. Ο κόσμος, εφ’ εξής, θα αναζητά να δώσει ψήφο σε όσους αποδείξουν ότι αγαπούν την Ελλάδα περισσότερο από την καρέκλα τους. Η συμφωνία είναι, πάνω απ’ όλα, ΑΦΕΛΗΣ, φυσικά από την ελληνική πλευρά. "Πιστεύουμε", δηλαδή, ή μάλλον θέλουμε να πιστεύουμε ότι το γειτονικό κρατίδιο του οποίου ολόκληρη η δομή των 74 ετών ιδρύθηκε και στηρίχθηκε 100% στον αλυτρωτισμό, γαλούχησε σχεδόν τρεις γενιές με το παραμύθι ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, αλλά Ιλλυριός, ότι δεν διέδωσε τον ελληνικό, αλλά τον "μακεδονικό" πολιτισμό στα πέρατα του τότε γνωστού κόσμου, ότι ο Μ. Αλέξανδρος μιλούσε "μακεδονική" και όχι ελληνική γλώσσα, ότι ο Μάρκος Μπότσαρης δεν ήταν Έλληνας αλλά Ιλλυριός με το όνομα Μάρκος Μπόσβαροτ από το Περλεπέ, κλπ., κλπ. "πιστεύουμε" (!!!) ότι προσφέροντας τα τρία πιόνια που λείπουν από το puzzle τους, δηλαδή:
-την αναγνώριση της ανύπαρκτης "μακεδονικής" γλώσσας,
-την ανύπαρκτη "μακεδονική ταυτότητα", και
-το ΟΝΟΜΑ,
ότι οι γείτονες θα ξεχάσουν, ως εκ θαύματος τον κυρίαρχο στόχο της ίδρυσής τους και... θα γίνουν καλοί γείτονες!!!!
Με την ιδιότητά μου πηγαίνω πολύ συχνά στο εξωτερικό, για διαλέξεις, επιτροπές και συνέδρια. Συναντώ Σκοπιανούς, οι οποίοι εμφανίζονται ως Μακεδόνες και απόγονοι του Μ. Αλεξάνδρου, χωρίς φόβο και πάθος. Όταν υποστηρίζουν ότι ο Μ. Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, οι Ευρωπαίοι σκάνε στα γέλια. Αλλά, όμως, δεν γνωρίζουν πολλά στη συνέχεια, για το πρόβλημα... όπως, άλλωστε και εμείς δεν γνωρίζουμε αρκετά για ανάλογα προβλήματα στο Βέλγιο, στην Ισπανία και αλλού. Γι’ αυτό, η "αναγνώριση " των Σκοπίων ως "Μακεδονία" από 140 χώρες ουδέν σημαίνει, εκτός από συγγνωστή άγνοια.
Στο παρελθόν, μας έδιναν κατεύθυνση από το ΥΠΕΞ, για το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες προκλήσεις. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, οι "οδηγίες" εξαφανίστηκαν και στα τυχόν ερωτήματά μου δεν υπήρχε απάντηση! Στην πραγματικότητα, φευ, τους δίνουμε όλα τα όπλα για να στραφούν πάνοπλοι εναντίον μας. Όχι, αύριο, όχι μεθαύριο, αλλά στην ευνοϊκή διεθνή συγκυρία. Ο στόχος ήταν είναι και θα είναι το Μακεδονικό Κράτος, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη μας. Οι απόγονοί μας σίγουρα θα ζήσουν το δράμα μιας ακόμη χαμένης πατρίδας.
Έχω πάρει άπειρες φορές θέση για την "οικονομική γενοκτονία" που κάκιστα υφιστάμεθα επί 8 χρόνια, ενώ υπήρχαν και άλλες οδοί λιγότερο εγκληματικές και λιγότερο εξευτελιστικές. Τώρα, λέγεται, ότι... εξαγοράζεται η "ελάφρυνση χρέους" με τη θυσία της Μακεδονίας. Αν αληθεύει, είναι φρικτό.
Έλληνες Βουλευτές! Είστε Έλληνες, έχετε IQ ανώτερο του μέσου όρου, άρα αντιλαμβάνεστε το έγκλημα που καλείστε να επιτελέσετε... ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΤΕ! Η Ελλάδα πρέπει να επιβιώσει, κάτι που είναι αδύνατον χωρίς τη Μακεδονία. Αν αρνηθείτε να προδώσετε την πατρίδα, τώρα που σας έχει απόλυτη ανάγκη, είναι σίγουρο πως θα σας το ανταποδώσει πλουσιοπάροχα. Μη βάφετε τα χέρια σας με το αίμα της πατρίδας μας.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Μποσβαροτ, Περλεπε, Ιλλυρια, Δεληβανη, Θεσσαλονικη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ