Εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο στην παρουσίαση βιβλίου καθηγητή Μανώλη Μελά


Εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό
από αρχαιολογικά ευρήματα
σε Κάσο και Κάρπαθο
στην παρουσίαση βιβλίου
του καθηγητή Μανώλη Μελά
  
Βραχογραφία με σκηνή κυνηγιού.

Την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος», στην κατάμεστη από κόσμο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κάσου «Νικόλαος Γ. Μαυρής».
Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Καρπαθιακού Κέντρου Έρευνας και Πολιτισμού και του Δήμου Κάσου, σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών - Πειραιώς και τον Σύλλογο Νεολαίας Κάσου.


Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γιάννη Φραγκούλη, που είχε και τον συντονισμό της παρουσίασης. Στη συνέχεια, η Δήμαρχος Κάσου κ. Μαίρη Σορώτου Τσανάκη έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό, αναφέρθηκε στη σημασία της πραγματοποίησης πολιτιστικών συναντήσεων στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κάσου και ευχήθηκε στον αγαπητό συμπατριώτη μας Καρπαθιακής καταγωγής, συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του.
Στη συνέχεια, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη του παρελθόντος» με ομιλητές τον τ. Έπαρχο Καρπάθου Κάσου κ. Μιχάλη Ερωτόκριτο, που αναφέρθηκε κυρίως στην αρχαία ιστορία της Κάσου και τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλη Περσελή και βέβαια τον καθηγητή συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά, ο οποίος και παρουσίασε εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό από τα αρχαιολογικά ευρήματα σε Κάσο και Κάρπαθο.
 Η εκδήλωση έκλεισε με επίλυση αποριών των προσκεκλημένων από τον συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά, την οποία, μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι τ. Δήμαρχοι Κάσου κκ Γιώργος Παπαγεωργίου και Δημήτρης Ερωτόκριτος. Στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκαν αναμνηστικές αφίσες που αφορούσαν στην εκδήλωση.



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑβιβλιο, Μελας, Δημοτικη Βιβλιοθηκη Κασου, Μαυρης, Καρπαθιακο Κεντρο Ερευνας και Πολιτισμου, Δημος Κασου, Συλλογος Νεολαιας Κασου, Φραγκουλης, Σορωτου Τσανακη, Κασος, Καρπαθος, Ερωτοκριτος, Περσελης, Παπαγεωργιου, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, κυνηγι, βραχογραφια, Kasos, Kassos, Karpathos
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ