ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΜΙΝΙ-ΒΛΥΧΟΣ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ


ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
ΚΑΜΙΝΙ-ΒΛΥΧΟΣ
ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ

Το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου μονοπατιού, που συνδέει τον οικισμό Καμίνι με τον οικισμό του Βλυχού, το οποίο ονομάσθηκε «Οδός Παναγιώτη Τέτση», προς τιμήν του σπουδαίου Υδραίου ακαδημαϊκού και εικαστικού.


Το μονοπάτι (μήκους 1 χλμ. περίπου), που πρόσφατα ηλεκτροδοτήθηκε, εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες διερχομένους, τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων, επαγγελματιών και επισκεπτών της περιοχής έγινε επί τέλους πραγματικότητα μετά από καθυστερήσεις πολλών χρόνων, που οφείλονταν κυρίως σε διαδικαστικούς και γραφειοκρατικούς λόγους. Το εν λόγω έργο διευκολύνει και την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ και κάνει την μετακίνηση πολύ πιο ασφαλή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξαν έως και θανατηφόρα ατυχήματα!!!
Το έργο έγινε με χρηματοδότηση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ).


Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, οι βουλευτές Α´ Πειραιά, κ. Γ. Γεννιά, Ε. Σταματάκη και Κ. Κατσαφάδος, ο δήμαρχος κ. Γ. Κουκουδάκης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, κ. Α. Καλύβας, η γραμματέας του Δημ. Συμβουλίου, Ε. Τσακίρη, ο αντιδήμαρχος, κ. Ι. Μπελεγρής, δημοτικοί σύμβουλοι, ο λιμενάρχης Ύδρας, αντιπλοίαρχος Λ.Σ. κ. Γ. Μανδαλάκης, η διευθύντρια του ΙΑΜΥ, κ. Ν. Αδαμοπούλου, η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ύδρας, κ. Μ. Κλαδάκη-Πιερρουτσάκου και πλήθος κόσμου…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΥΔΡΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΚαμινι, Βλυχος, Τετσης, Υδρα, μονοπατι

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ