Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία των καταστημάτων της Alpha Bank σε Τήλο, Κάσο και Λειψούς


Συνεχίζεται κανονικά
η λειτουργία των καταστημάτων
της Alpha Bank
σε Τήλο, Κάσο και Λειψούς


Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Νεκτάριος Σαντορινιός, προχώρησαν σε διαβουλεύσεις με την Διοίκηση της Alpha Bank σχετικά με την πρόθεσή της να παύσει την λειτουργία των υποκαταστημάτων της, σε Κάσο, Λειψούς και Τήλο.
Η Διοίκηση της Τράπεζας αποφάσισε τη συνέχιση της λειτουργίας αυτών, αποδεικνύοντας την κατανόησή της στην νησιωτικότητα, αλλά και στις ανάγκες των κατοίκων.
Έτσι, οι νησιώτες της Κάσου, της Τήλου και των Λειψών θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά από τα συγκεκριμένα υποκαταστήματα χωρίς να διαταραχτεί η καθημερινότητά τους.

Πειραιάς, 21.8.2018


ΠΗΓΗ: Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γραφείο Υφυπουργού, τηλ. 2131371736, τηλ/πο-φαξ 2104614439, Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε 1 - Ε 2, Τ.Κ. 185 10 Πειραιεύς. Για email ΕΔΩ.

Ο στόχος επετεύχθη. Ενωμένοι αποδείξαμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Πρωθυπουργό για την στήριξη του στο δίκαιο αίτημα μας, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, κ. Δραγασάκη, τον υφυπουργό Ναυτιλίας, κ. Σαντορινιό, τον περιφερειάρχη Δωδεκανήσου, κ. Χατζημάρκο, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, κ. Πατούλη, τον πρόεδρο του Δικτύου Μικρών Νησιών, κ. Κεχαγιόγλου, αλλά πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και του Εξωτερικού που μας στήριξαν.
Η προσπάθεια όλων ήταν συγκινητική.

Tήλος, 21.8.2018.

ΠΗΓΗ: ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ THΛΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΤΗΛΟΣ, ΚΑΣΟΣ, ΛΕΙΨΟΙ, ALPHA BANK, ΤΡΑΠΕΖΑ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, Δραγασακης, Σαντορινιος 
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ