ΒΙΟΓΕΩΜΕΤΡΙΑ: Δημιουργώντας αρμονία μέσω της δύναμης του σχήματος και της γωνίας


ΒΙΟΓΕΩΜΕΤΡΙΑ
Δημιουργώντας αρμονία
μέσω της δύναμης του σχήματος
και της γωνίας

Η Βιογεωμετρία είναι μια σύγχρονη επιστήμη βασισμένη στην αρχαία σοφία και χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αρμονίας σε σπίτια, σε επιχειρήσεις, σε προϊόντα καθώς και για την υποστήριξη της υγείας. Ο Δρ. Ibrahim Karim από το Κάιρο της Αιγύπτου είναι ο ιδρυτής της και οι εφαρμογές της κυμαίνονται από την αντιμετώπιση του άγχους και της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας έως την γεωργία και την κτηνοτροφία.
Οι αρχές της βασίζονται στην σοφία των Αιγυπτίων και άλλων αρχαίων πολιτισμών, πάνω σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε Ενέργεια που συνθέτει τα φαινόμενα της ζωής. Η Βιογεωμετρία παράγει ενεργειακές ποιότητες του κέντρου ίδιες με αυτές που βρίσκουμε στη Φύση, εργαζόμενη με σχήματα, γωνίες, αναλογίες, χρώματα και χωροθεσία. Οι αρχές της είναι απλές, αλλά τα αποτελέσματα που επιφέρει είναι εξαιρετικά και έχουν θετικὸ αντίκτυπο στην ευεξία των ανθρώπων..
Πριν ένα χρόνο περίπου, η Ζέττα Ντεκοπούλου παρουσίασε στο Μουσείο Ηρακλειδών, μαζί με τον Σταύρο Παπαμαρινόπουλο (καθηγητή Γεωφυσικής Πατρών) την ομιλία με τίτλο: «Οι Πύλες της Αντίληψης».


Σε αυτήν την ομιλία είχε προαναγγελθεί η μελλοντική επίσκεψη του Αιγύπτιου Δρ. Καρίμ, ο οποίος θα μιλούσε για την Βιογεωμετρία και τις θεραπευτικές χρήσεις της.
Ο βοηθός του Δρ. Καρίμ, Kris Attard, από την Μάλτα, πιστοποιημένος από την Βιογεωμετρία, βρίσκεται στην Αθήνα και θα παρουσιάσει την ομιλία του την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 στο Αθηναίων Πολιτεία (Ακάμαντος 1 και Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο, στον 1ο όροφο).

Η ομιλία θα είναι στα αγγλικά και με μετάφραση στα Ελληνικά.

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Σταύρος Παπαμαρινόπουλος,

Για περισσότερες πληροφορίες: ΒΙΟΓΕΩΜΕΤΡΙΑ.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Βιογεωμετρια, σοφια, αρμονια, υγεια, Καριμ, Καιρο, Αιγυπτος, αγχος, ηλεκτρομαγνητικη ακτινοβολια, γεωργια, κτηνοτροφια, Ενεργεια, ζωη, Φυση, σχημα, γωνια, αναλογια, χρωμα, χωροθεσια, ευεξια, χωρος, Ντεκοπουλου, Παπαμαρινοπουλος, Πυλες Αντιληψης, Αντιληψη, Ατταρντ, Μαλτα, γεωμετρια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ