Τα Ι΄ ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ - 2.526 χρόνια μετά τις Δημοκρατικές Μεταρρυθμίσεις του Κλεισθένη


Τα Ι΄ ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ
2.526 χρόνια μετά
τις Δημοκρατικές Μεταρρυθμίσεις Κλεισθένη
(μ.Δ.Μ.Κ.)

Η «άλλη ΕΛΛΑΔΑ» (σύμπραξη εκτός Βουλής Κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων) καλεί στα 10α ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ, που από το 2009 διοργανώνονται από τα μέλη της, όλους τους συνειδητοποιημένους πολίτες και συλλογικότητες να λάβουν μέρος στο διάλογο και τις πρωτοβουλίες για την αναζήτηση και δημιουργία της Ελλάδας του μέλλοντός μας!



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Α. Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018
Παγκόσμια Ημέρα Δημοκρατίας και ώρα 18:00 στην Πνύκα ξεκινά ο εορτασμός των Ι’ Κλεισθενείων, με την κλασσική ετήσια εκδήλωσή μας:
«Τις αγορεύειν βούλεται;».
Οι ομιλίες θα γίνουν στο Κιόσκι δίπλα στην εκκλησία του Λουμπαρδιάρη – πριν την είσοδο στην Πνύκα, με κεντρικό θέμα:
«Η ανάγκη επανεκτίμησης, μετά τα Συλλαλητήρια για τη Μακεδονία των τρόπων έκφρασης της Λαϊκής Κυριαρχίας, με συσπείρωση πατριωτών –ΔΗΜΟ-κρατών σε πολιτικό φορέα για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ το 2019!».

Β. Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 10:30 – 13:30
Στο «Στέκι Πολιτισμού κι Επιμόρφωσης Δημοκρατίας - ΣΠΕΔ», που πέρσι εγκαινιάσαμε στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής (στην συμβολή των οδών Ψαρών και Γούναρη – Αλσύλλιο Τοπικής Δημοκρατίας) στις εκδηλώσεις με θέμα:
«Τοπικές Πρωτοβουλίες συγκρότησης «Σύγχρονων Εκκλησιών του Δήμου» και «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» σε αυτοδιοίκητους Νομούς μετά την Κρίση!».

Γ. Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρες 16:00-23:00
στον πολυχώρο «ΑΙΤΙΟΝ» (Τζιραίων 8-10, Μακρυγιάννη) σε εκδηλώσεις μας με τις εξής θεματικές ενότητες:
ώρες 16:00- 17:45: «Παρουσίαση του Ελληνικού Κρυπτο-Νομίσματος ΠΕΡ-ΥΞ».
ώρες 18:00- 19:30: «Η συνέχιση του Λαϊκού Διαλόγου για το Σύνταγμα από τη Νέα Ελληνική Συντακτική Εθνοσυνέλευση και οι ευθύνες μας για συνέχισή του και ταυτόχρονη συγκρότησή της την 25η Μαρτίου 2019».
ώρες 19:45-20:50: «Οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις του Χάρτη Τοπικής Αυτοδιοίκησης για πραγματικό «Κλεισθένη» – για μια άλλη ΕΛΛΑΔΑ, βασισμένη στις πόλεις της».

ΔΕΙΤΕ την πρόσκληση στα Κλεισθένεια και σε βίντεο, ΕΔΩ.

Για επικοινωνία, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Βουλη, Κομμα, Κοινωνικη Οργανωση, ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΑ, 2009, πολιτης, συλλογικοτητα, διαλογος, πρωτοβουλια, Ελλαδα, μελλον, Δημοκρατια, Πνυκα, Κλεισθενης, Τις αγορευειν βουλεται, Λουμπαρδιαρης, Συλλαλητηριο, Μακεδονια, Λαικη Κυριαρχια, Κοντοπευκο, Αγια Παρασκευη, Εκκλησια του Δημου, ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΩΝ, αυτοδιοικηση, Νομος, Κριση, Κρυπτονομισμα, ΠΕΡΥΞ, Εθνοσυνελευση
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ