Η ζωή με άλλα μάτια - ραδιοφωνική εκπομπή

Η ζωή με άλλα μάτια

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λεκάκη
ο δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς.


Η εκπομπή μεταδόθηκε από τον Κρήτη FM 87.5
στις 22.10.2018




12ο Dinner In The Dark
από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία
«Με Άλλα Μάτια»

Το 12ο Dinner In The Dark - Special Edition θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας 5 Νοεμβρίου 2018 eν Αθήναις, στις 19:30, στο Κρητικό Κέντρο Αόρη (Λεωφ. Κηφισού 40, δίπλα στα ΚΤΕΛ).
Το πρωτότυπο και βιωματικό «Δείπνο Στο Σκοτάδι», συνδιοργανώνουν η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Με Άλλα Μάτια» και το ομώνυμο κοινωνικοπολιτικό ενημερωτικό Portal.
Η εκδήλωση θα απευθύνεται σε κατόχους προπωλημένων προσκλήσεων, οι οποίοι θα είναι διακεκριμμένα στελέχη εταιριών ή κοινωφελών ιδρυμάτων, καθηγητές σε ΑΕΙ / ΤΕΙ, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες κ.ά., με στόχο, αφού ζήσουν την εμπειρία, να διαδώσουν περαιτέρω τα οφέλη αυτής της πρωτότυπης εκδήλωσης!
Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα διαδραστικό, πολύ όμορφο ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark». Οι παρευρισκόμενοι εκείνο το βράδυ, καλούνται να δειπνήσουν (με πλήρες μενού) στο απόλυτο σκοτάδι, λαμβανομένων εκ των προτέρων όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας (τηρούνται ευρωπαϊκές προδιαγραφές) αφήνοντας για λίγο στην άκρη την όραση τους! Μέχρι σήμερα, τη διοργάνωση έχουν απολαύσει πάνω από 2.100 άτομα ανά την Ελλάδα!
Τιμή ατομικής πρόσκλησης: 25€ με πλήρες μενού και κρασί, αναψυκτικά.
Μετά το δείπνο θα ανάψουν τα φώτα και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την πρόσληψη ενός Κοινωνικού Λειτουργού από την ΑΜΚΕ «Με Άλλα Μάτια», με στόχο τη λειτουργία μιας on-line Κοινωνικής Υπηρεσίας εξυπηρέτησης και διασύνδεσης των ΑμεΑ σε πραγματικό χρόνο, καταπολεμώντας έτσι την πολυνομία και την γραφειοκρατία που συχνά αποτρέπει τους συμπολίτες μας από τη λήψη των κοινωνικών παροχών που δικαιούνται.

ΔΕΙΤΕ σχετικά τηλεοπτικά ρεπορτάζ από προηγούμενες σχετικές εκδηλώσεις - ενδεικτικά: ΘεσσαλονίκηΑθήναΗράκλειο ΚρήτηςΤρίπολη.

Απαραίτητη η προ-αγορά πρόσκλησης.
Η παρουσία σας θα ήταν τιμητική για εμάς και θα αποτελέσει πολύτιμη στήριξη και σε αυτή μας την προσπάθεια.

Με Εκτίμηση
δικηγόρος, τακτικός εκπρόσωπος στην Ελλάδα της Διεθνούς Οργάνωσης "VIEWS"
για νέους με προβλήματα όρασης.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΤΥΦΛΟΣ, ΤΥΦΛΟΤΗΤΑ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΙ, ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΑΥΓΟΥΛΑΣ, τυφλοι
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ