Ο
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ
«Ο ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ» βασίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
του προορισμού, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα προϊόντα που παράγει, τις συνταγές και
τα πιάτα που προτείνει, τον τρόπο που τα παρουσιάζει και φυσικά το προφίλ του
τουρίστα που απευθύνεται... Χρειάζεται η συμμετοχή της πολιτείας,
επαγγελματιών, παραγωγών, δημοσιογράφων, συγγραφέων, κλπ. σε διοργανώσεις και
επενδύσεις. Πάνω απ΄ όλα η αυθεντικότητα των συνταγών, για να πάρει μαζί
του ο
"Γαστροτουρίστας" την ανάμνηση της γεύσης», λέει η Άννα Κλαδιά,
δημοσιογράφος - πρόεδρος Συλλόγου «Μαστίχα».
Η ομιλία δόθηκε στα πλαίσια
του συνεδρίου «ΥΠΕΡΙΑ 2018 - ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», που έγινε στην ΑΜΟΡΓΟ.
ΚΑΜΕΡΑ -ΗΧΟΣ - ΜΟΝΤΑΖ:
ΜΟΥΣΙΚΗ:
SG
c+p
ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
2018
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΥΠΕΡΙΑ, ΕΔΩ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΜΟΡΓΟ, ΕΔΩ.
ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, συνταγη, πιατο, τουρισμος, Γαστροτουριστας, γευσης, Κλαδια, Μαστιχα, συνεδριο, ΥΠΕΡΙΑ, ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΑΜΟΡΓΟΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook