Έκθεση με αστρονομικές φωτογραφίες στην Θεσσαλονίκη


Έκθεση
με αστρονομικές φωτογραφίες
στην Θεσσαλονίκη


Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Ανδρών Θεσσαλονίκης εκθέτει τις αστρονομικές του φωτογραφίες στην Αίθουσα Τέχνης της Φ.Α.Α.Θ. (Αγίας Σοφίας 38) από τις 5.11.2018 έως τις 18.11.2018.


Ο Όμιλος Φίλων Αστρονομίας, με έτος ιδρύσεως το 1997, είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δημιουργήθηκε με σκοπό την διάδοση της Αστρονομίας στο ευρύ κοινό. Οι δραστηριότητές του περιλαμβάνουν σεμινάρια αστρονομίας, workshops αστροπαρατήρησης και αστροφωτογραφίας και εκδηλώσεις παρατήρησης ανοιχτές στον κόσμο (αστροπάρτυ).

Ο Σπύρος Παυλίδης (καθηγητής Γεωλογίας ΑΠΘ),
ο Σταύρος Κουκιόγλου (πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας),
και ο Ιωάννης Σειραδάκης (καθηγητής Αστροφυσικής).

Στην έκθεση παρουσιάζονται αστρονομικές φωτογραφίες των μελών του Ομίλου που αποτυπώνουν τον πλούτο του έναστρου ουρανού και τη μοναδικότητα του Σύμπαντος.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Όμιλος Φίλων Αστρονομίας Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρείας 113, ΤΚ 546 46, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 423133.

(*) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ Γιάννης ΤσουφλίδηςΔημητρίου Γούναρη 30, φορ. 6944850179, τηλ../ τηλ/πο 2310-260.542, mail: tsouf@otenet.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Ομιλος Φιλων Αστρονομιας Θεσσαλονικης, Φιλοπτωχος Αδελφοτητα Ανδρων Θεσσαλονικης, αστρονομια, φωτογραφια, ΦΑΑΘ, αστροπαρατηρηση, αστροφωτογραφια, αστροπαρτυ, εκθεση, εναστρος ουρανος, Συμπαν, Θεσσαλονικη, Τσουφλιδης, Παυλιδης, Γεωλογια, ΑΠΘ, Κουκιογλου, Σειραδακης Αστροφυσικη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ