ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Συμαίων ο «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ»


ΒΡΑΒΕΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΑ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Συμαίων
ο «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ»

Ο Κοινωνικός Σύλλογος Συμαίων ο «ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ» τιμώντας την μνήμη επιφανών Συμιακών, απονέμει το έτος 2018:

1.     ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ
α. Βραβείο στη μνήμη Δημοσθένη ΧΑΒΙΑΡΑ:
Για συγγραφείς Ιστορικών, Λαογραφικών, Γλωσσολογικών και άλλων έργων, τα οποία αναφέρονται στην Ιστορία και τον Πολιτισμό των Δωδεκανήσων (συνολικά ή ενός νησιού) και
β. Βραβείο στη μνήμη Κώστα ΒΑΛΣΑΜΗ:
Για λογοτέχνες (ποιητές, πεζογράφους, θεατρικούς συγγραφείς κ.λ.π) και για καλλιτέχνες (γλύπτες, ζωγράφους, μουσικούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, τραγουδιστές, καλλιτέχνες-φωτογράφους κ.λ.π), με έργο σχετιζόμενο, κατά προτίμηση, με τα Δωδεκάνησα, που εκδόθηκαν εντός της τελευταίας τριετίας.
Οι βραβευόμενοι και στις δυό περιπτώσεις πρέπει να έχουν Δωδεκανησιακή καταγωγή.
Για το έτος 2018 το βραβείο αυτό θα δοθεί σε λογοτέχνη.

2.     ΤΟ ΣΥΜΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:
Βραβείο στην μνήμη του Καθηγητή Σωτήρη ΑΓΑΠΗΤΙΔΗ. ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. Με το βραβείο αυτό θα επιβραβεύονται επιστημονικά, λογοτεχνικά ή καλλιτεχνικά έργα Συμαίων, που να σχετίζονται με την Σύμη και που εκδόθηκαν εντός της τελευταίας πενταετίας.

3.     ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ - ΕΠΑΘΛΟ στη μνήμη του Ιατρού Νικήτα ΑΓΑΠΗΤΙΔΗ”
Από χορηγία της οικογένειάς του για νεοεισερχόμενο Συμιακό φοιτητή ή φοιτήτρια με την καλύτερη επίδοση σε Ιατρική, κατά προτίμηση Σχολή, ή άλλη υγειονομικού τομέα, Πανεπιστημιακού επιπέδου.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις των υποψηφιοτήτων τους μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018 στα γραφεία του Συλλόγου μας (οδός Κολοκοτρώνη 82, Τ.Κ 185 35) αφού επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στα 2104123968 και 6942418797), πρωϊνές ώρες 10.00 -13.00, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΥΜΗ, ΠΑΝΟΡΜΙΤΗΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΧΑΒΙΑΡΑΣ, ΒΑΛΣΑΜΗΣ, ΑΓΑΠΗΤΙΔΗΣ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ