Νέα ιστοσελίδα του περιοδικού «Μακεδονικά»


Νέα ιστοσελίδα
του περιοδικού
«Μακεδονικά»


Η Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών, με ιδιαίτερη χαρά σας υποδέχεται στη νέα ιστοσελίδα του περιοδικού της «Μακεδονικά», το οποίο εκδίδεται ανελλιπώς από το 1940 ως σήμερα.
Σας προσκαλεί να ερευνήσετε τα πλούσια περιεχόμενα του μακρόβιου περιοδικού της, τα οποία αφορούν στην ιστορία του βόρειου ελληνικού χώρου και κυρίως αυτήν της Μακεδονίας, την αρχαιολογία, τις τέχνες, την λαογραφία και την γλωσσολογία.
Η ανάρτηση των ψηφιοποιημένων τόμων θα γίνει σταδιακά και μέχρι την πλήρη ανάρτηση του συνόλου των τόμων, οι ερευνητές έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν την πλήρη ψηφιοποιημένη μορφή του περιοδικού «Μακεδονικά» και στον ιστότοπο της Εταιρείας.
Η ηλεκτρονική αυτή έκδοση των Μακεδονικών υλοποιείται χάρη στην γόνιμη συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), η οποία σύντομα θα επεκταθεί και με την ανάρτηση του περιοδικού ελληνικά.
Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού «Μακεδονικά» θα κυκλοφορεί συγχρόνως με την έντυπη μορφή του, η οποία κανονικά θα διατίθεται από το βιβλιοπωλείο της Εταιρείας και τα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Εταιρεια Μακεδονικων Σπουδων, ΕΜΣ, περιοδικο, Μακεδονικα, 1940, Μακεδονια, Μακεδονικο, αρχαιολογια, τεχνη, λαογραφια, γλωσσολογια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ