ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2018 ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2019 στις 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 στο ΚΑΡΑΒΕΛ


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2018
ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΙΩΝ 2019

Στις 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 στοΚΑΡΑΒΕΛ

Του Κ. Καρκανιά

Όπως και πέρυσι, θα παρουσιάσουμε και φέτος τις εκδηλώσεις που έγιναν στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού για τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2018 και συγχρόνως θα ανακοινώσουμε την έναρξη των προετοιμασιών για τα ΟΔΥΣΣΕΙΑ 2019.
Η παρουσίαση θα γίνει την 19 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16.00 – 18.00 στην Αίθουσα «Μακεδονία» του Ξενοδοχείου Κάραβελ στο πλαίσιο του πολυθεματικού συνεδρίου Money Show.


Πέρυσι στην εκδήλωση είχαν μιλήσει οι αντιδήμαρχοι των Δήμων Πύλου - Νέστορος και Ιθάκης (κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος και Λουκάς Αναγνωστάτος αντιστοίχως), ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, εκπρόσωποι δύο συλλόγων (ένας από κάθε δήμο) που ήταν οι βασικοί συνεργάτες μας στις εκεί εκδηλώσεις, καθώς και ο υπεύθυνος του Αρχείου Πολιτισμού, Γ. Λεκάκης και ο καθηγητής Σταύρος Παπαμαρινόπουλος από την ομάδα που προσδιόρισε την ημερομηνία της μνηστηροκτονίας.
Εξ άλλου στην εκδήλωση είχαν παρευρεθεί περίπου 150 ενδιαφερόμενοι μεταξύ των οποίων και μέλη των εκεί συλλόγων αλλά και άτομα καταγόμενα από τις δύο περιοχές. Περισσότερα για τις περσινές αλλά και για τις φετινές εκδηλώσεις μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ.
Φέτος προετοιμάζουμε μια μεγαλύτερη εκδήλωση στην οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά ο Δήμος Δελφών. Ελπίζω ότι σύντομα θα διαμορφώσουμε και θα ανακοινώσουμε το φετινό πρόγραμμα και σας καλούμε όλους να έρθετε.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Καρκανιας, ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΟΔΥΣΣΕΥΣ, Καραβελ, δομος Πυλου - Νεστορος, Ιθακη, Παναγιωτοπουλος, Αναγνωστατος, Λεκακης, Παπαμαρινοπουλος, μνηστηροκτονια, δημος Δελφων
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ