Το video με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ζ. Ζάεφ - Μίλησε για «μακεδονική» μειονότητα και γλώσσα! - βίντεο

Το video με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ

Του Σ. Μoύλια

Είναι το video με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ.
Και να σκεφθεί κανείς, ότι δεν πέρασε πολύς χρόνος από τότε που ο Υπουργός Εξωτερικών της Χώρας μας και ο Υπουργός Εξωτερικών του μικρού αυτού Κρατιδίου των Σκοπίων, υπέγραψαν την κατάπτυστη και καταστροφική για την Πατρίδα μας συμφωνία των Πρεσπών.
Δεν θα πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο κύριος αυτός τον περασμένο Φεβρουάριο στο Νταβός της Ελβετίας είχε δηλώσει ότι «δεν έχουμε αλυτρωτικές βλέψεις σε βάρος της Ελλάδος». Ενώ λίγο μετά από αυτές τις δηλώσεις του Ζάεφ, ο Υπουργός των Εξωτερικών των Σκοπίων Νίκολας Ντιμιτρόφ, δήλωνε προκλητικά ότι «είμαστε Μακεδόνες, μιλάμε Μακεδονικά, είναι δικαίωμά μας».
Είναι φανερό πλέον ότι για το μικρό αυτό κρατίδιο από μόνο του το όνομα ʺΜακεδονίαʺ, αποτελεί και είναι το όχημα και το βασικό εργαλείο για να μπορέσουν κάποια στιγμή να διεκδικήσουν ότι αρρωστημένο ονειρεύονται σε βάρος της Ελλάδος, από πολλά χρόνια τώρα. Ας ευχηθούμε ότι η κατάπτυστη αυτή συμφωνία των Πρεσπών δεν θα περάσει και θα ανατραπεί όταν έλθει στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πιστεύω τέλος, ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ιστορία 2.500 χρόνων και να χαρίσουμε στους Σκοπιανούς το όνομα "Μακεδονία" και αυτό θα είναι ένα Εθνικό έγκλημα για το οποίο οι μελλοντικές γενιές δεν θα μας το συγχωρέσουν ποτέ, γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο Ελληνική.



ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ,ΣΚΟΠΙΑ, ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΠΓΔΜ, FYROM, ΜΟΥΛΙΑΣ, ΖΑΕΦ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ