Έκθεση Ψηφιδωτών επιτραπέζιων Φωτιστικών - της Ν. Χατζηαθανασιάδου


Έκθεση ψηφιδωτών
επιτραπέζιων φωτιστικών

Της Νανάς Χατζηαθανασιάδου

Μοναδικές χειροποίητες δημιουργίες φτιαγμένες με πολύχρωμα χειροποίητα γυαλιά τύπου οπαλίνας, ιριδίζοντα, κ.ά. κομμένα ένα-ένα στο απαιτούμενο σχήμα ώστε να δημιουργηθεί ένα πρωτότυπο ψηφιδωτό. Τα θέματα είναι εμπνευσμένα από το φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερα από μορφές λουλουδιών με έντονα χρώματα, όπως τριαντάφυλλα, παπαρούνες, νούφαρα, ορχιδέες.
Αυτά συντίθενται με βάσεις από μοντέρνα και vintage κομμάτια ώστε να δημιουργηθεί ένα αρμονικό σύνολο.
Η επιλογή της ενασχόλησης αυτής προέρχεται από την ανάγκη να εισάγουμε στην καθημερινότητά μας χρηστικά αντικείμενα υψηλής αισθητικής. Θέλουμε να φωτίσουμε τους χώρους μας γεμίζοντας τους χαρά, θαλπωρή και ηρεμία. Φιλοδοξούμε να εμφυσήσουμε ευχάριστα και χρωματιστά συναισθήματα!

Η έκθεση ψηφιδωτών επιτραπέζιων φωτιστικών εγκαινιάζεται το Σάββατο (15 Δεκεμβρίου 2018), ώρα 11:00-15:00, στην Gallery ΑΘΩΝΟΣ aRT sPACE, στην οδό Παπαμάρκου 25, στην πλατεία Άθωνος.


Και χαρακτική του Νίκου Τερζή

Στους τοίχους της γκαλερί έκθεση χαρακτικής του Νίκου Τερζή (χαρακτικά σε πολύ μικρή φόρμα).
Η τεχνική του είναι αυτή της ξηρής χάραξης (της χάραξης κατ' ευθείαν με το αιχμηρό αντικείμενο/καλέμι) επάνω στην πλάκα του χαλκού.
 Θεματικά τα περισσότερα από τα έργα του είναι πορτρέτα γεμάτα απίστευτες μικρολεπτομέρειες που ισορροπούν μετέωρα στον μικρό κλειστό τους κόσμο.
Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 6942-860.890.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: εκθεση, ψηφιδωτο, επιτραπεζιο φωτιστικο, Χατζηαθανασιαδου, χαρακτικη, Τερζης, χαρακτικα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ