Διεθνές Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης, 7-9 Οκτωβρίου 2020 στα Χανιά - Ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στην HORECA

Διεθνές Συνέδριο
«Πολιτιστικές Διαδρομές»
του Συμβουλίου της Ευρώπης,
7-9 Οκτωβρίου 2020
στα Χανιά

Ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης
στην HORECA

Ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών,
με τον κ. Βασίλη Σταθάκη, ιδρυτή και πρόεδρο του EHICA.


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και εφέτος η HORECA, μια έκθεση που ξεπερνά τα standards πολλών άλλων διεθνών εκθέσεων του είδους της.
Εφέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης στην έκθεση είχε ενεργό συμμετοχή και παρουσία ο Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης (EHICA).
Κατά την τετραήμερη διάρκεια της έκθεσης o Ιδρυτής και Πρόεδρος του EHICA κ. Βασίλης Σταθάκης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει - εκτός των άλλων - και με τους κ.κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και Νίκο Χουδαλάκη, διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας Forum A.E, και να τους ενημερώσει εκτενώς για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συνδέσμου, με κορυφαίο το Διεθνές Συνέδριο «Πολιτιστικές Διαδρομές» του Συμβουλίου της Ευρώπης, που θα πραγματοποιηθεί 7-9 Οκτωβρίου 2020 στα Χανιά της Κρήτης, αλλά και για την Πολιτιστική Διαδρομή "Δρόμος Ιστορικών Καφέ", η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο κ. Νίκος Χουδαλάκης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Forum A.E,
διοργανώτριας εταιρίας της HORECA,
με τον κ. Βασίλη Σταθάκη, ιδρυτή και ορόεδρο του EHICA.

Η συμμετοχή του EHICA στην διεθνή έκθεση της HORECA σηματοδοτεί την αρχή μιας σειράς παρουσιών του Συνδέσμου σε κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΦΕ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: HORECA, εκθεση, Συνδεσμος Ιστορικων Καφε Ευρωπης, Σταθακης, Μιχαλος, Χουδαλακης, Πολιτιστικες Διαδρομες, Χανια, Κρητη, Καφε
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ