Η επόμενη ημέρα στην Μεσόγειο και στα υπό διαμόρφωση «Νέα Βαλκάνια» μετά την ψήφιση της Συνθήκης των Πρεσπών από τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Σκοπίων



Η επόμενη ημέρα στην Μεσόγειο
και στα υπό διαμόρφωση
«Νέα Βαλκάνια»
μετά την ψήφιση
της Συνθήκης των Πρεσπών
από τις κυβερνήσεις
Ελλάδος και Σκοπίων

Η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία (Αθηνών – Ελλάδος) το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 (και ώρα 11:00) στην ιστορική αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (Σταδίου 13 εν Αθήναις), στο πλαίσιο υλοποιήσεως των αποφάσεων της Α’ Εθνικής Συνδιασκέψεως, που έγινε στην Αθήνα το τριήμερο (21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2018) οργανώνει κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης – Εθνικής αφύπνισης με κεντρικό γενικό θέμα: «Η επόμενη ημέρα στην Μεσόγειο και στα υπό διαμόρφωση «Νέα Βαλκάνια» μετά την ψήφιση της συνθήκης των Πρεσπών από τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Σκοπίων».
Εισηγητές στο πάνελ που συντονίζει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλαρρύτης είναι οι καθηγητές δρ. Ηλίας Κονοφάγος, δρ. Γεώργιος Φίλης και η δημοσιογράφος Τζώρτζια Κοντράρου.
Οι θεματικές των εισηγήσεων έχουν ως εξής:
Δρ. Ηλίας Κονοφάγος: «Ο Υποθαλάσσιος ορυκτός πλούτος κοιτασμάτων υδρογονανθράκων Ελλάδος και Κύπρου».
Καθ. Γεώργιος Φίλης: «Αλλαγή συνόρων στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο; Ο ρόλος της Ελλάδος σε ένα νέο - υπό διαμόρφωσιν - γεωπολιτικό χάρτη».
Τζώρτζια Κοντράρου, δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ: «Η γνώση αντίδοτο στην προπαγάνδα».
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με εισαγωγικό χαιρετισμό-καλωσόρισμα των προσκεκλημένων του Προέδρου της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας δρ. Ιωάννη Αθανασιάδη.
Μετά την παρουσίαση των εισηγήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση.


ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑΠαμμακεδονικη Συνομοσπονδια, Μεσογειος, Βαλκανια, συνθηκη Πρεσπων, Ελλαδα, Σκοπια, Καλαρρυτης, Κονοφαγος, Φιλης, Κοντραρου, Υποθαλασσιος ορυκτος πλουτος, κοιτασμα, υδρογονανθρακες, Κυπρος, συνορα, γνωση, Αθανασιαδης, Μακεδονια, σκοπιανο, μακεδονικο, ΠΓΔΜ, FYROM
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ