4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα


4η Βράβευση
Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων
από τα Επτάνησα

Το Δ.Σ. της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ύστερα από ομόφωνη απόφασή του, διοργανώνει την 4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα, στις 7 Απριλίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο  (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, Σταδίου 13, Πλατεία Κολοκοτρώνη, Αθήνα), με σκοπό να τιμήσει Επτανήσιους, οι οποίοι έχουν διακριθεί και καταξιωθεί στον τομέα που δραστηριοποιούνται.


Για το έτος 2019 και με  γεωγραφική σειρά από βορά προς νότο:

Κέρκυρα: Κλειώ Δενάρδου, Ορέστης Καρνέζης
Παξοί: Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης, Ευτυχία Μάστορα
Λευκάδα: Ευτυχία Βαγενά, Γεώργιος Κοντογιώργης
Κεφαλονιά: Κωνσταντίνος Βουτσάς, Ναπολέων Μαραβέγιας
Ιθάκη: Γεώργιος Δευτεραίος, Αριάνα Φερεντίνου
Ζάκυνθος: Νικίας Λούντζης, Τώνης Λυκούρεσης
Κύθηρα: Ιωάννης Κασιμάτης, Αλέξανδρος Τζάννες
Μικρά Νησιά: Ελένη Μαρούλη.

Η τελετή βράβευσης θα πλαισιωθεί από το Μουσικό Σύνολο Εγχόρδων Οργάνων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας και την Χορωδία Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης «Η ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ», υπό την μουσική δ/νση και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πέτρου Μήτσου.
Την τελετή βράβευσης παρουσιάζει η Μάριον Μπιτσόλα.
Θα εκδοθεί  συλλεκτικός-φιλοτελικός φάκελος ειδικής αναμνηστικής σειράς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ με την φωτογραφία των βραβευμένων. Οι φίλοι φιλοτελιστές θα έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν την σήμανση της μοναδικής σφραγίδας «4η Βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων από τα Επτάνησα», που θα φέρει η αναμνηστική σειρά, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης και στον χώρο που θα πραγματοποιηθεί.

Είσοδος με την επίδειξη πρόσκλησης.

Περισσότερες Πληροφορίες: ΕΝΩΣΗ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, email, τηλ.: 210.60.17.441-6946.259.240.

ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: Επτανησα, Επτανησιοι, Κερκυρα, Δεναρδου, Καρνεζης, Παξοι, Αρβανιτακης, Μαστορα, Λευκαδα, Βαγενα, Κοντογιωργης, Κεφαλονια, Βουτσας, Μαραβεγιας, Ιθακη, Δευτεραιος, Φερεντινου, Ζακυνθος, Λουντζης, Λυκουρεσης, Κυθηρα, Κασιματης, Τζαννες, Μαρουλη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ