Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων! (26-28 Ιουνίου 2020) - Έλα και Τρέξε - Εγγραφή για συμμετοχή


Αναβίωση των Νεμέων Αγώνων!

(26-28 Ιουνίου 2020)

Έλα και Τρέξε - Εγγραφή για συμμετοχή

Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος στους αγώνες της Έβδομης Σύγχρονης Νεμεάδας και στην αναβίωση του Ολυμπιακού Πνεύματος, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στον σύνδεσμο που βρίσκεται στο τέλος αυτής της σελίδας.


ΠΡΟΣΟΧΗ:

1. Οι εγγραφές θα διαρκέσουν ΜΟΝΟ μέχρι την Πέμπτη 30 Απριλίου 2020! Δεν θα γίνουν δεκτές αιτήσεις μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας.
2. Και τα δύο αγωνίσματα θα διεξαχθούν ΜΟΝΟ το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020.
3. Για το αγώνισμα των 100 μέτρων το όριο συμμετοχών είναι 1.500 δρομείς. Εφ’ όσον συμπληρωθεί αυτό το όριο, δεν θα γίνουν δεκτοί άλλοι δρομείς.
4. Όταν κλείσουν οι εγγραφές, τα ονόματα των δρομέων θα συμπεριληφθούν στο τελικό έντυπο πρόγραμμα των Αγώνων και θα θέλαμε να υπάρχει ομοιομορφία. Παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τόνους και μη γράφετε συνεχόμενα κεφαλαία. Παράδειγμα: Κωνσταντίνος Γεωργίου, ΟΧΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, κωνσταντινος γεωργιου, kwnstantinos gewrgiou.
5. Η διαδικασία της εγγραφής ολοκληρώνεται με επιβεβαίωση του email σας. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε πηγαίνετε στα εισερχόμενά σας - κοιτάξτε ακόμα και τα spam/ανεπιθύμητη αλληλογραφία - και πατήστε στο link που θα σας έχουμε στείλει. Διαφορετικά, η εγγραφή σας δεν θα καταχωρηθεί και ο Σύλλογός μας δεν φέρει καμμία απολύτως ευθύνη.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Συγχρονη Νεμεαδα, αναβιωση Ολυμπιακου Πνευματος, Νεμεα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ