Παρουσίαση των Πρακτικών του Συνεδρίου “Institution of Sponsorship from Ancient to Modern Times» στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών


Παρουσίαση των Πρακτικών
του Συνεδρίου
Institution of Sponsorship
from Ancient to Modern Times»
στο Αρχαιολογικό Μουσείο
Δελφών


Η παρουσίαση των Πρακτικών του Συνεδρίου «Institution of Sponsorship from Ancient to Modern Times» θα πραγματοποιηθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών.


Στο πλαίσιο της παρουσίασης η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Φωκίδος έχει προγραμματίσει τις παρακάτω επισκέψεις:
Σάββατο 22 Ιουνίου 2019:
12:00 Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό μουσείο Άμφισσας, στο Μητροπολιτικό ναό της πόλης και στο Παλαιοχριστιανικό βαπτιστήριο.
13:30 Επίσκεψη στο Βυζαντινό ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα, στο Κάστρο, στη συνοικία της Χάρμαινας και στο Μουσείο Παπαλουκά.
Κυριακή 23 Ιουνίου:
10:00 Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στο Μουσείο.
12:00 Έναρξη παρουσίασης των Πρακτικών του Συνεδρίου. Θα χαιρετήσουν: J. Okland, Γ. Κακαβάς, Αθ. Ψάλτη. Θα μιλήσουν: Π. Πάντος, Χ. Κωνσταντινίδη.

Ο τόμος των πρακτικών εκυκλοφόρησε με την επιμέλεια του κ. Γ. Κακαβά, και είναι έκδοση του Νορβηγικού Ινστιτούτου Αθηνών.


ΛΕΞΕΙΣ: Πρακτικα, Συνεδριο, Αρχαιολογικο Μουσειο Δελφων, Εφορεια Αρχαιοτητων Φωκιδος, Αρχαιολογικο μουσειο Αμφισσας, Αμφισσα, Παλαιοχριστιανικο βαπτιστηριο, Βυζαντινος ναος, Μεταμορφωση του Σωτηρα, Καστρο, Χαρμαινα, Μουσειο Παπαλουκα, Δελφοι, Οκλαντ, Κακαβας, Ψαλτης, Παντος, Κωνσταντινιδη, Νορβηγικο Ινστιτουτο Αθηνων, Νορβηγια
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ