Διαγωνισμός «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»


Διαγωνισμός
«ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ
ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ»

Ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την αναγραφή των πινακίδων των καταστημάτων και των εταιρειών με ελληνική ονομασία, σύμφωνα πάντα με τις διατάξεις του ισχύοντος νόμου, ο οποίος έχει δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 8 Οκτωβρίου 2001, αρ. φύλλου 224, έχει δημιουργήσει στο «Facebook» την Ομάδα «Υποστηρίζουμε τις Ελληνικές Επιγραφές» με σκοπό την εφαρμογή του νόμου, ώστε να διατηρείται η Ελληνική Γλώσσα στις πινακίδες των καταστημάτων.



Η διαχειριστική επιτροπή της Ομάδας αποφάσισε να διοργανώσει έναν διπλό διαγωνισμό (φωτογραφικό και εγγραφής νέων Μελών) με πολλά αξιόλογα δώρα για τους νικητές!

Ο Διαγωνισμός θα έχει διάρκεια 14 ημερών και θα αρχίσει από το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου 2019 και ώρα 00.01 μέχρι το βράδυ της Κυριακής 28 Ιουλίου 2019 και ώρα 24.00.
Σας προτείνουμε να πάρετε μέρος στον διπλό Διαγωνισμό μας δημοσιεύοντας:

α. Δικές σας φωτογραφίες και
β. προσθέτοντας τους φίλους σας στην Ομάδα μας. Η Ομάδα έχει ήδη 10.058 Μέλη.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες για την συγκινητική ανταπόκρισή τους με την προσφορά πλούσιων δώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣ: Οργανισμος για την Διαδοση της Ελληνικης Γλωσσας, πινακιδα, καταστημα, εταιρεια, ελληνικη ονομασια, νομος, Εφημεριδα της Κυβερνησεως, 2001, Ελληνικες Επιγραφες, Ελληνικη Γλωσσα, ΟΔΕΓ, φωτογραφια, διαγωνισμος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ