Πέντε ακόμα βραβεία και ένας έπαινος για την Θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου


Πέντε ακόμα βραβεία
και ένας έπαινος
για την Θεατρική Ομάδα
Δήμου Ιλίου 

Μετρά περισσότερα από 20 χρόνια δημιουργικής καλλιτεχνικής πορείας, κατά την διάρκεια των οποίων έχει εισπράξει αμέτρητα βραβεία και διακρίσεις.
Το εφετινό καλοκαίρι η Θεατρική Ομάδα Δήμου Ιλίου απέσπασε 5 ακόμα βραβεία και έναν έπαινο, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τη συλλογή της.


Συγκεκριμένα, συμμετείχε στο 17ο Φεστιβάλ Θεάτρου - Κόρινθος 2019 που πραγματοποιήθηκε στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου και απέσπασε:
·        Βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου στον Σπύρο Βλαχόπουλο για την ερμηνεία του στο ρόλο ΜΝΗΣΙΛΟΧΟΣ
·        Βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου στον Βασίλη Ραμαντάνη για την ερμηνεία του στο ρόλο ΤΟΞΟΤΗΣ
·        Βραβείο χορογραφίας – κινησιολογίας στην Έλενα Γεροδήμου
·        Βραβείο Β΄ καλύτερης παράστασης
·        Βραβείο προγράμματος
·  Έπαινο ερμηνείας στον Νάσο Τσάκαλο για την ερμηνεία του στο ρόλο ΑΓΑΘΩΝΑΣ

Την ικανοποίησή του για το διαχρονικό έργο της πολυβραβευμένης ομάδας εξέφρασε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, τονίζοντας: «Η ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Δήμου μας έχει την τύχη να στελεχώνεται από ερασιτέχνες ηθοποιούς που αγαπούν αυτό που κάνουν, την τέχνη να τους καθοδηγεί ένας έμπειρος δάσκαλος και σκηνοθέτης, ο Γιώργος Ματαράγκας και τη δυνατότητα να στηρίζεται από ανθρώπους, που πιστεύουν στο θεσμό του ερασιτεχνικού θεάτρου. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά γιατί προάγουν, με όλες τους τις δυνάμεις, την καλλιτεχνική ερασιτεχνική δημιουργία και την τέχνη του θεάτρου ενώ προβάλλουν τον Δήμο σε ολόκληρη την Ελλάδα».

10.9.2019

ΛΕΞΕΙΣβραβειο, επαινος, Θεατρικη Ομαδα Δημου Ιλιου, Θεατρο, Ιλιον, 17ο Φεστιβαλ Θεατρου Κορινθος 2019, Αρχαια Κορινθος, Βλαχοπουλος, ΜΝΗΣΙΛΟΧΟΣ, Ραμαντανης, ΤΟΞΟΤΗΣ, χορογραφια, κινησιολογια, Γεροδημου, Τσακαλος, ΑΓΑΘΩΝΑΣ, Ιλιο, Ζενετος, ηθοποιος, Ματαραγκας
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ