«Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» - ελληνική κινηματογραφική ταινία του Σ. Τζουμέρκα - 14 Νοεμβρίου 2019 η έναρξη της Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο


«Το Θαύμα της Θάλασσας
των Σαργασσών»
ελληνική κινηματογραφική ταινία του Σ. Τζουμέρκα

14 Νοεμβρίου 2019 η έναρξη της Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου στο Μόναχο

Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 2019 από τις 7 μ.μ. στο εστιατόριο «Πολιτεία» στο Μόναχο (Münchner Str. 65, 85774 Unterföhring) θα είναι μια καλή αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα και παρέα να ανταλλάξουμε απόψεις. Είμαστε άλλωστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες όσον αφορά τη μελλοντική μας δραστηριότητα.
Με αυτή την αφορμή θα θέλαμε να σας εφιστήσουμε επί πλέον την προσοχή για την ελληνική κινηματογραφική ταινία «Το Θαύμα της Θάλασσας των Σαργασσών» του Σύλλα Τζουμέρκα που ξεκινά να προβάλλεται από τις 12 Σεπτέμβρη 2019 σε επιλεγμένες αίθουσες εντός Γερμανίας, στο Neuen Maxim συγκεκριμένα στο Μόναχο.

Σκηνή από το ντοκυμανταίρ "Το Μπαλκόνι".

Παρεμπιπτόντως, σημειώστε την ημερομηνία έναρξης της εφετινής Εβδομάδας Ελληνικού Κινηματογράφου: 14 Νοεμβρίου 2019. Χαιρόμαστε μάλιστα φέτος ακόμη περισσότερο καθώς προέκυψε η συνεργασία του συλλόγου μας μαζί τους για την προβολή του αξιοσημείωτου ντοκιμαντέρ «Το Μπαλκόνι» του Χρύσανθου Κωνσταντινίδη στις 21 Νοεμβρίου 2019, ακολουθούμενη από επί τόπου συζήτηση με τους συντελεστές.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.


c/o F. Atheras, Donnersbergerstr. 15, 80634 München, Deutschland
Tel.: +49 / 89 / 168 86 18
Fax: +49 / 89 / 139 38 226

ΛΕΞΕΙΣ: ελληνικη κινηματογραφικη ταινια, Θαυμα, Θαλασσα των Σαργασσων, Τζουμερκας, Γερμανια, Μοναχο, Εβδομαδα Ελληνικου Κινηματογραφου, ντοκιμαντερ, Μπαλκονι, Κωνσταντινιδης, ελληνικος κινηματογραφος, ντοκυμανταιρ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ