Να σώσουμε την Χώρα μας από το δημογραφικό - του Χρ. Γιανταμίδη


Να σώσουμε την Χώρα μας

από το δημογραφικό


Του Χρήστου Δ. Γιανταμίδη, αντ/ρχου (Ε) ε.α. Π.Ν.

Η διάσωση της πατρίδας μας από το δημογραφικό της πρόβλημα είναι χρέος όλων των Ελλήνων.
Σήμερα η Ελλάδα μας κινδυνεύει με αφανισμό όχι τόσο από τον εξ ανατολών κίνδυνο αλλά από την σοβαρή υπογεννητικότητα των τελευταίων 40 ετών . Επί των ημερών μας η Ελληνίδα γεννά 1,3 παιδιά και σε μεγάλη ηλικία, κατά συνέπεια χάνονται γενιές.
Με τον ρυθμό αυτόν του 1,3 παιδιά ανά γυναίκα στις επόμενες δεκαετίες η χώρα μας θα γίνει τόπος γερόντων, ήδη στα χωριά μας κατοικούν μόνο γέροντες, με κενά σχολεία που κάποτε ήταν γεμάτα από παιδιά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΔΩ.

Η μείωση του πληθυσμού θα είναι ραγδαία και μη αναστρέψιμη εάν δεν ληφθούν άμεσα και αποτελεσματικά μέτρα για την προώθηση της γεννητικότητας. Απόρροια αυτής, είναι αναπόφευκτη η πληθυσμιακή αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας, με την αντικατάστασή της με ένα τριτοκοσμικό αμάλγαμα μουσουλμανικών φυλών που θα υποσκάψει το παρόν και το μέλλον του ελληνισμού, δηλαδή θα υποσκάψει τα ήθη, τα έθιμα, παραδόσεις, θρησκεία, ιστορία και κυρίως την γλώσσα μας. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τα κράτη-Έθνη αφανίζονται όταν απολέσουν τα αναφερόμενα χαρακτηριστικά τους, δηλαδή την πολιτισμική-εθνική τους ταυτότητα.
Το αναφερόμενο πρόβλημα θα επιδεινώνεται στο μέλλον εάν συνεχισθεί η ανεξέλεγκτη εισβολή-επιδρομή μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και στην συνέχεια παροχή σ' αυτούς την ελληνική ιθαγένεια, τότε πλέον είναι βέβαιο ότι το ελληνικό γένος θα πάψει να υπάρχει όπως το γνωρίζουμε επί χιλιετηρίδες, καθ’ όσον οι μουσουλμάνοι δεν αφομοιώνονται, παράδειγμα η μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική Θράκη, τα εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν στην Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, κλπ δεν αφομοιώθηκαν .
Εάν δεν ληφθούν μέτρα το δημογραφικό πρόβλημα θα προκαλέσει την οριστική εξαφάνιση-εξόντωση του ελληνισμού στις επερχόμενες δεκαετίες.
Ότι δεν πέτυχαν οι Πέρσες, οι Ρωμαίοι, οι Άραβες, οι Οθωμανοί με τους κατακτητικούς τους πολέμους θα το πετύχουν οι σύγχρονοι μουσουλμάνοι με την αδιαφορία-θέλησή μας, και ότι ριζώνει με την θέλησή μας δεν ξεριζώνεται. Θα το πετύχουν οι μουσουλμάνες μητέρες ειρηνικά.
Για να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα θα πρέπει κάθε ελληνίδα να γεννά 2.11 παιδιά και σε νεαρή ηλικία. Η επίτευξη αυτού του στόχου είναι υπόθεση όλων των Ελλήνων, να δράσουμε έγκαιρα.
Όλα αρχίζουν από την οικογένεια, από τον οικογενειακό προγραμματισμό, οι γονείς-παππούδες θα πρέπει να σταθούν κοντά στα παιδιά τους συμβουλεύοντάς τα να παντρευτούν και να σταθούν δίπλα τους σε ότι χρειασθούν. Θα πρέπει να πείσουν τα παιδιά-εγγόνια τους ότι η δημιουργία οικογένειας με παιδιά φέρνει την μεγαλύτερη ευτυχία στον άνθρωπο, ο σκοπός ύπαρξης του ανθρώπου που ήρθε στην ζωή ολοκληρώνεται με τον γάμο και τα παιδιά.
Θα πρέπει να γίνει μια πανελλήνια κίνηση από όλους τους δημόσιους φορείς, εκκλησία, εκπαίδευση, τα ΜΜΕ, οι τηλεοπτικοί σταθμοί να προβάλλουν τηλεοπτικές σειρές όπου να προβάλλεται η οικογένεια, ο ρόλος της γυναίκας ως μάνα και γιαγιά, την χαρά και την ευτυχία που φέρνουν τα παιδιά-εγγόνια στους γονείς και παππούδες αντίστοιχα κλπ.
Η πολιτεία θα πρέπει να σταθεί αρωγός σε κάθε οικογένεια με παιδιά, με το να πάρει προστατευτικά μέτρα για να τους στηρίξει, όπως:
Μεγαλύτερη οικονομική στήριξη της Ελληνίδας μάνας από το πρώτο παιδί και αναλογικά να αυξάνεται για τα περισσότερα παιδιά.
Να προστατεύεται νομοθετικά η εγκυμοσύνη και στον ιδιωτικό φορέα όπως προστατεύεται στο Δημόσιο φορέα.
Φορολογικές απαλλαγές.
Πλήρη νοσοκομειακή-φαρμακευτική κάλυψη ειδικότερα στις πολύτεκνες οικογένειες.
Να προτιμώνται σε θέσεις εργασίας τόσο από το Δημόσιο όσο και από τον Ιδιωτικό τομέα.
Να δημιουργηθούν περισσότεροι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί για τα παιδιά των εργαζόμενων μητέρων.
Οι μητέρες που έχουν 3 παιδιά σε ηλικία 24 ετών να συνταξιοδοτούνται σε ηλικία 55 ετών.
Ενώ δεν θα υπάρξει δημοσιονομική επιβάρυνση καθόσον τα τρία παιδιά της , με τις ασφαλιστικές τους εισφορές θα πληρώνουν την σύνταξη της μητέρας τους.
Να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για να σταματήσει η φυγή των νέων στο εξωτερικό, παράλληλα θα είναι ένα κίνητρο να επιστρέψουν οι περίπου 500.000 άτομα που έφυγαν από το 2010…
Είναι κάποια από τα μέτρα που θα μπορούσαν να ανατρέψουν την υπογεννητικότητα .
Ας βοηθήσουμε τους νέους μας να κάνουν οικογένεια, παιδιά και ας περικόψουμε τις περιττές πολυτέλειές μας για χάρη της οικογένειας και των παιδιών, για να σωθεί η πατρίδα μας με ιστορία άνω των 4000 ετών. Για την Ελλάδα ρε γ….. είπε η ΧΡΥΣΗ Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου. Για την Ελλάδα λοιπόν όλοι μας να συμβάλλουμε στην διάσωση του ελληνικού Έθνους. Ας πάρουμε παράδειγμα την γειτονική Τουρκία που το 1927 είχε πληθυσμό 13,6 εκατομμύρια έναντι 6,2 εκατ. της Ελλάδας το 1928, μια διαχειρίσιμη αναλογία 2:1. Το 1950 έφθασε τα 21 εκατ. και το 2014 τα 78 εκατ., αναλογία 7:1.
Επί πλέον έχει ένα νεανικό πληθυσμό 32.2 εκατ. ηλικίας 0-24 ετών, έναντι της Ελλάδος που έχει μόλις 2.7 εκατ. (Στατιστικά στοιχεία από το βιβλίο του Αναστάσιου Λαυρέντζου «ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΛΩΣΗ»).


Οι πολιτικοί Ταγοί της χώρας μας θα πρέπει να μελετήσουν και εφαρμόσουν με συνέπεια μια δέσμη μέτρων που θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά, για να μην γίνει η πατρίδα μας Λίβανος.[1]
Η οικονομική κρίση θα περάσει, η οικονομία μας θα ανακάμψει, αλλά η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας λόγω της επικίνδυνης υπογεννητικότητας ουδέποτε θα ανακάμψει. Παραφράζοντας στοίχο του εθνικού μας ποιητή Ρήγα Φεραίου, σ' Ανατολή σε Δύση, στον Νότο στον Βοριά, όλοι για την πατρίδα μας να' χουμε μια καρδιά, όλοι για την πατρίδα μας, να την σώσουμε από την ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Διακοπτό, 12.5.2018.

ΠΗΓΗΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.5.2019.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κείμενα του ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑΝΤΑΜΙΔΗ, ΕΔΩ.

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:


[1] Στον Λίβανο υπερτερούσαν οι χριστιανοί των μουσουλμάνων. Αυτή η διαφορετικότητα των κατοίκων, σε βάθος χρόνου τους οδήγησε σε προστριβές και στον εμφύλιο πόλεμο μεταξύ τους . Με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του πληθυσμού να διαφύγει στο εξωτερικό, κυρίως χριστιανοί.
Έκτοτε παραμένει μια διηρημένη χώρα, με μουσουλμανική κυριαρχία. Τα 2/3 του πληθυσμού της ζουν στο εξωτερικό.


ΛΕΞΕΙΣδημογραφικο, Γιανταμιδης, Τουρκια, πληθυσμος, Ελλαδα, 1928, Στατιστικα, Λαυρεντζος, ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΛΩΣΗ, παιδι, Λιβανος, Φεραιος, ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, μουσουλμανοι
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ