Η σκόπιμη μετακίνηση λαών είναι στρατηγική προπολεμικής περιόδου


Η σκόπιμη μετακίνηση λαών
είναι στρατηγική
προπολεμικής περιόδου

Η σκόπιμη μετακίνηση λαών είναι στρατηγική προπολεμικής περιόδου που προδιαγράφει αιματηρούς πολέμους. Είναι αδήριτος η ανάγκη συστάσεως της Ασπίδας Εθνικής Σωτηρίας, με σκοπό να ενημερωθούν οι πρεσβείες και οι λαοί για την επερχομένη αιματοχυσία, να γίνουν δημοψηφίσματα υπέρ της καταργήσεως των παρανόμων κυβερνητικών αποφάσεων περί οιωνδήποτε επιδοτήσεων των λαθροεισβολαίων.
Είναι αδιαφιλονίκητη η επιστροφή στην πατρίδα τους μέσω των πρεσβειών των χωρών που δηλώνουν και εάν δεν είναι δυνατή ταυτοποίησή τους να συλλαμβάνονται ως κατάσκοποι.


Αποτελεί αναμφισβήτητη ανάγκη να καταργηθούν οι παντός είδους οργανώσεις που είναι υπεύθυνες για τον ξεριζωμό τους από τις πατρίδες τους και να αναλάβουν αυτές την ευθύνη επιστροφής των. Οι κρατικές υπηρεσίες ασφαλείας να διερευνήσουν τoν ρόλο των Μ.Κ.Ο που χρηματοδοτούν την εισβολή και να εξαρθρώσουν άμεσα τα κέντρα αποφάσεως της επιχειρούμενης καταστροφής του Ελληνικού Λαού. Ας κατανοήσουν επί τέλους οι Έλληνες ότι βοηθώντας την παραμονή τους στην πατρώα γη συμμετέχουν στο επερχόμενο απάνθρωπο έγκλημα δολοφονίας του Έθνους των. Να πάψουν οι Έλληνες να μηρυκάζουν τις ψευδό-ιδεολογίες περί δήθεν φιλευσπλαχνίας διότι θα γίνουν θύματα του ανθρωπισμού των. Έλληνες, διώξτε μακριά από τις εστίες σας τους λαθροεισβολείς και μην παρέχετε κίνητρα - εργασία στέγη και χρήματα - στους καταστροφείς του πολιτισμού σας και της Ιερής Γης των προγόνων σας.
Το ταχύτερο στις πύλες του Έθνους. Ο κομπασμός του εχθρού δεν θα βγει αληθινός διότι δεν είναι δίκαιος. Έχετε κατά νου την ρήση του μέγιστου Σωκράτη: «…Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστι η Πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον εν μείζονι μοίρα και παρά Θεοίς και παρ’ ανθρώποις, τοις νουν έχουσιν», διότι κατ’ εντολή του εθνικού μας ποιητή, Κωστή Παλαμά: «...Χρωστάμε σ’ όσους ήλθαν, πέρασαν, θα ‘ρθούνε, θα περάσουν. Κριτές θα μας δικάσουν, οι αγέννητοι, οι νεκροί!».

ΥΓ:

Η Τουρκία έκοψε τα νερά του Ευφράτη προς το Κουρδιστάν.
Ο πόλεμος είναι προ των πυλών και εμείς έχουμε τον εχθρό εντός των τειχών που σήμερα Μουσουλμάνοι έκαψαν στην Χίο (Ζώνη Μάχης) την Αγία Τράπεζα Εκκλησίας.


ΠΗΓΗ: ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», 12.11.2019, email.


ΛΕΞΕΙΣ: Τουρκια, νερα, Ευφρατης, Κουρδισταν, πολεμος, μουσουλμανοι, Χιος, αγια Τραπεζα Εκκλησια, Σωκρατης, Πατριδα, Παλαμας
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ