«Στα ίχνη του παρελθόντος» - παρουσίαση βιβλίου του καθηγητή Μανώλη Μελά


«Στα ίχνη του παρελθόντος»

Παρουσίαση βιβλίου
του καθηγητή Μανώλη Μελά
      

Την  Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019,  πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή κ. Μανώλη Μελά «Στα ίχνη του παρελθόντος», στην Δωδεκανησιακή Εστία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΕΔΩ.

         Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Αθηνών  - Πειραιώς, της Δωδεκανησιακής Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας (ΔΙΛΕ) και του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων
            Η εκδήλωση άρχισε με ένα καλωσόρισμα από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων κ. Γ. Φραγκούλη.
Εν συνεχεία, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Στα ίχνη του παρελθόντος» με ομιλητές τον καθηγητή  της προϊστορικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Γιάννη Λώλο, τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μανώλη Περσελή και βέβαια τον καθηγητή συγγραφέα κ. Μανώλη Μελά.
Η εκδήλωση έκλεισε με επίλυση αποριών των προσκεκλημένων από τον συγγραφέα κ. Μαν. Μελά. Παρευρέθησαν ο δήμαρχος της Ηρωικής Νήσου  Κάσου, κ. Μιχ. Ερωτόκριτος, ο τ.γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης,  κ. Σπ. Σπυρίδων, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Εθελοντισμό Αττικής κ. Ευγ. Μπαρμπαγιάννη,  από τον Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων, η κ. Μ. Κυδωνάκη, ο αντιπρόεδρος και τα μέλη της ΔΙΛΕ, κ. Φίλ. Καλλούδης, Αχ. Κουτσουράδης και Μαν. Αρφαράς και η επίτιμος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, κ. Θεμ. Χαραλαμποπούλου.


ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ16.11.2019.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣΜελας, Δωδεκανησα, Λωλος, Περσελης, Κασος, Καρπαθος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ