Το Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών 6-7 Μαρτίου 2020 εν Αθήναις


Το Ετήσιο Συνέδριο
του Ελληνικού Οργανισμού
Εγκεφαλικών

6-7 Μαρτίου 2020 εν Αθήναις

Το Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών θα διεξαχθεί στις 6-7 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα (ξενοδοχείο PRESIDENT).


Tο Ετήσιο Συνέδριό μας αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του Ελληνικού Οργανισμού Εγκεφαλικών, καθώς φέρνει κοντά περισσότερους από 80 προσκεκλημένους ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και >350 συμμετέχοντες σε μία επιστημονική συνάντηση που είναι πυκνή σε παρουσίαση νέων επιστημονικών δεδομένων, αλληλεπίδραση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με όλες τις πτυχές του αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου όπως η πρωτογενής πρόληψη, η αιτιολογία και η παθοφυσιολογία, η διαγνωστική προσπέλαση, η οξεία αιτιολογική και υποστηρικτική αντιμετώπιση, η δευτερογενής πρόληψη και η αποκατάσταση.

Το συνέδριο θα αξιολογηθεί από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για τη Χορήγηση Μορίων Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

Μπορείτε να υποβάλλετε τις ερευνητικές εργασίες σας έως τις 12.1.2020, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέματα ΙΑΤΡΙΚΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Ελληνικος Οργανισμος Εγκεφαλικων, Εγκεφαλικο, αγγειακο εγκεφαλικο επεισοδιο, προληψη, αιτιολογια, παθοφυσιολογια, διαγνωστικη προσπελαση, οξεια αιτιολογικη αντιμετωπιση, υποστηρικτικη αντιμετωπιση, δευτερογενης προληψη, αποκατάσταση, Πανελληνιος Ιατρικος Συλλογος, ιατρικη, ιατρος, ιατροι, εγκεφαλικα
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ