Κυκλοφόρησε το 116ο-117ο τεύχος του περιοδικού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ»


Κυκλοφόρησε το 116ο-117ο τεύχος
του περιοδικού
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ»

Ολοκληρώθηκε το νέο τεύχος Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2019 του περιοδικού, το οποίο εκδίδει από το 1990 ανελλιπώς ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσης. Το διπλό τεύχος Ιουλίου-Δεκεμβρίου 2019 διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΟΔΕΓ - ΒΡΕΤΕ το ΕΔΩ.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΟΔΕΓ, ΕΔΩ.

Φιλοξενεί άρθρα για την προώθηση της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσης σε ομογενείς και ξένους σε όλον τον κόσμο.
Μέσα στις σελίδες του μπορεί να διαβάσει κάποιος «καλά νέα» για τις προσπάθειες Ελλήνων και ξένων φίλων της Χώρας και της Γλώσσας μας για την επέκταση της διδασκαλίας της Ελληνικής (σε όλες τις μορφές της) σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΕΔΩ.

Αυτό το τεύχος αφιερώνεται στον Ελληνισμό της Β. Ηπείρου με αφορμή την προσκυνηματική εκδρομή που οργάνωσε ο Σύνδεσμος οι «Φίλοι της Μαριούπολης» στην Β. Ήπειρο και στα Σκόπια.
Περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων άρθρα όπως η οργάνωση της 6ης Διεθνούς Ολυμπιάδας Ελληνισμού, η δραστηριότητα του Ελληνικού Συλλόγου, η «Μέλισσα του Ελληνισμού» στην Ελβετία καθώς και η συνέντευξη της Ελληνίστριας από την Ρουμανία, Έλενας Λαζάρ.
Ενδιαφέροντα είναι τα άρθρα που αναφέρονται στην ελληνική κοινότητα του Ντονιέτσκ και στο έργο ενός άξιου υπηρέτη και συνεχιστή της Αρχαίας Ελληνικής Τέχνης, του Ευάγγελου Φυλακτού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κείμενα του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΦΥΛΑΚΤΟΥ, ΕΔΩ.

Η παρουσίαση των εκδηλώσεων των σχετικών με την Ελληνική Γλώσσα καθώς και η αλληλογραφία και οι βιβλιοπαρουσιάσεις που δημοσιεύονται σε κάθε τεύχος φέρνουν τους αναγνώστες σε επαφή με τα όσα γίνονται για την προώθηση της Ελληνικής Γλώσσας στον κόσμο.


ΛΕΞΕΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ, περιοδικο, Ελληνικη Γλωσσα, διδασκαλια Ελληνικης Γλωσσας, ομογενεις, Βορεια Ηπειρος, Φιλοι της Μαριουπολης, Μαριουπολη, Βορειος Ηπειρος, Σκοπια, Διεθνης Ολυμπιαδα Ελληνισμου, Μελισσα του Ελληνισμου, Ελβετια, Ελληνιστρια, Ρουμανια, Λαζαρ, Ντονιετσκ, Ντονετσκ, Φυλακτος, ΟΔΕΓ
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ