Τα μυστικά και η επιστήμη της Γραφολογίας - ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ


Τα μυστικά και η επιστήμη
της Γραφολογίας



Το Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, σας καλεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.30 να γνωρίσετε τα μυστικά και την επιστήμης της Γραφολογίας.

Ένα επιμορφωτικό σεμινάριο με ενδόμυχα και κοινωνικά στοιχεία.
Τι κρύβει ο γραφικός χαρακτήρας του κάθε ατόμου;
Πώς μπορούμε να καταλάβουμε τους άλλους μα και εμάς.
Πώς συντελεί η επιστήμη της Γραφολογίας στην ανάλυση της προσωπικότητας;

ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Σκοπός του σεμιναρίου αυτού είναι να γίνουν γνωστά τα οφέλη, η χρησιμότητα και οι εφαρμογές της γραφολογίας στην ζωή μας, από την παιδική μας ηλικία μέχρι και τα γεράματα.
Η γραφή είναι συνυφασμένη με τον οργανικό, συναισθηματικό και ψυχικό μας κόσμο. Επομένως η Γραφολογία είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τον άνθρωπο που τον βοηθάει να γνωρίσει τον εαυτό του, να καταλάβει τον συνάνθρωπό του και να αντιμετωπίζει την καθημερινότητα του με συνειδητότητα και επίγνωση των αιτιών των όποιων προβλημάτων του.
Και αυτό γιατί η γραφοκινητική μας δραστηριότητα αποκαλύπτει τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία μας και γενικότερα τον εσωτερικό μας κόσμο που είναι άγνωστος ακόμα και σε εμάς τους ίδιους.
Για την διεξαγωγή του σεμιναρίου έχουμε την τιμή να συνεργαστούμε με την κ. Αλεξάνδρα Σιγαλα, γραφολόγος και πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Γραφολογίας.
Η Αλεξάνδρα Δ. Κορωναίου Σιγαλα σπούδασε Γραφολογία στην Βρετανική Ακαδημία του Λονδίνου, μέλος της Ιταλικής Γραφολογικής Εταιρίας, Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Γραφολογίας και ιδρυτικό μέλος αυτού. Διδάσκει και εργάζεται από το 2000 ως Αναλυτική Γραφολόγος σε ότι αφορά: την ανάλυση της προσωπικότητας μέσω της γραφής, τις παιδικές και εφηβικές γραφές, την πρόσληψη προσωπικού σε εταιρίες και την συμβατότητα ζευγαριών και συνεργατών. Επίσης εργάζεται ως Δικαστικός Γραφολόγος σε ό,τι αφορά την πιστοποίηση της πλαστότητας ή της γνησιότητας των εγγράφων.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 1 ώρα.

Κόστος: 40 ευρώ.

Για δήλωση συμμετοχή καλέστε στο 2106892276 ή στείλε email.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Modus Vivendi by Krateros Katsoulis, Τροίας 1, 15235 Βριλήσσια (πίσω από την αντιπροσωπία αυτοκινήτων ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ).


ΛΕΞΕΙΣ: σεμιναριο, γραφολογια, Κορωναιου Σιγαλα, γραφικος χαρακτηρας, προσωπικοτητα, γραφη, οργανικος κοσμος, συναισθηματικος κοσμος, ψυχικος κοσμος, καθημερινοτητα, συνειδητοτητα, προβλημα, γραφοκινητικη δραστηριοτητα, ιδιοσυγκρασια, εσωτερικος κοσμος, Ελληνικο Ινστιτουτο Γραφολογιας, πλαστοτητα εγγραφων, γνησιοτητα εγγραφων
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ