1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Στίχου


1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός
Συγγραφής Στίχου

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος συνεχίζοντας την παράδοση των Πανελληνίων Διαγωνισμών των Έργων του Λόγου, προκηρύσσει σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.


Ο διαγωνισμός αφορά ΚΥΚΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ, δηλαδή μια συλλογή 8 ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ τραγουδιών.
Μπορεί να μετάσχει οιοσδήποτε στιχουργός είτε με ομοιοκατάληκτο, είτε με ελεύθερο, είτε με μεικτής τεχνικής στίχους (π.χ. πέντε ομοιοκατάληκτα τραγούδια και τρία με ελεύθερο στίχο).
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν συμμετοχή μέχρι την 29η Φεβρουαρίου 2020, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Να πραγματοποιηθεί η κατοχύρωση στην ΕΣΕ, ΕΔΩ.

Βήμα 2: Με τον κωδικό κατοχύρωσης να δηλώσετε συμμετοχή στον σχετικό διαγωνισμό, ΕΔΩ.


Η συμμετοχή στον διαγωνισμό διασφαλίζεται με τον κωδικό συμμετοχής που λαμβάνει ο κάθε μετέχων μετά την υποβολή του έργου, εντός του τρέχοντος έτους, στην ειδική εφαρμογή του διαγωνισμού (βλ. βήμα 2 ανωτέρω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει.
Για πλήρη ενημέρωση, επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο μας και για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε με τον πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, κύριο Αλέξανδρο Κακαβά, στο τηλέφωνο 6932.089.819 ή στο email.

Αναλυτικές πληροφορίες και όροι διαγωνισμού, ΕΔΩ.

ΠΗΓΗ: Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, 16.1.2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 16.1.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: Ενωση Σεναριογραφων Ελλαδος, Διαγωνισμος στιχου, Συλιβος, μουσικο περιοδικο Μετρονομος, Αλτης, Πανελληνιος Διαγωνισμος Συγγραφης Στιχου, τραγουδι, στιχος, στιχουργος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ