Συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος - Έλληνες πολίτες διατρανώνουν την αντίθεσή τους στον εποικισμό, στην παράνομη μετανάστευση και απαιτούν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ


Συγκέντρωση
στην πλατεία Συντάγματος
Έλληνες πολίτες
διατρανώνουν την αντίθεσή τους
στον εποικισμό,
στην παράνομη μετανάστευση
και απαιτούν
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ


Στις 19 Ιανουαρίου 2020, στην πλατεία Συντάγματος, μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων, οι Έλληνες Ιδιοκτήτες της Πατρίδος μας, διατρανώνουν την αντίθεση τους στον εποικισμό, στην παράνομη μετανάστευση και απαιτούν ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΩΡΑ !!!

Καλούν όλους τους φορείς, συλλόγους, σωματεία, ομάδες facebook, απλούς πολίτες και όσους έχουν αληθινή επίγνωση και ανησυχία για το τεράστιο αυτό πρόβλημα, που απασχολεί τον καθένα μας ξεχωριστά, θέτει σε ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ την ασφάλεια των οικογενειών και περιουσιών μας και αποτελεί ύψιστο θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.


Δεν υπάρχει καμμία διάθεση προσωπικής προβολής και δεν επιθυμούμε την στήριξη κανενός κόμματος και κανενός ανθρώπου που θέλει να προβάλλει τον εαυτό του.

Μία πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αθήνα είναι απαραίτητη για τους εξής λόγους:

1)           Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ.

2)           Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

3)           Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4)           H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως, θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε., τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5)           Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία.

Για τους παραπάνω λόγους καλούν όλες τις υγιείς δυνάμεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και τον καθένα συνάνθρωπο μας ΕΛΛΗΝΑ ξεχωριστά ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ φωνάζοντας:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!».

ΠΗΓΗ:  «Επιτροπή της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας της 19ης Ιανουαρίου ενάντια στον εποικισμό της Πατρίδος μας».


ΛΕΞΕΙΣ: εποικισμος, μεταναστευση, μεταναστευτικο. προσφυγικο, προσφυγες, μεταναστες
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ