Greek Maritime Golf Event: Τουρνουά γκολφ για στελέχη Ναυτιλίας: 4-6 Σεπτεμβρίου 2020, στην Μεσσηνία & την Costa Navarino


Greek Maritime Golf Event
Τουρνουά γκολφ για στελέχη Ναυτιλίας

4-6 Σεπτεμβρίου 2020,
στην Μεσσηνία & την Costa Navarino

Το Greek Maritime Golf Event, το τουρνουά γκολφ για την ναυτιλιακή κοινότητα, επιστρέφει για 6η συνεχή χρονιά συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας, στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2020, στην Μεσσηνία και την Costa Navarino.


Περισσότερα από 65 ανώτατα στελέχη της ελληνικής ναυτιλίας αναμένεται να σχηματίσουν 20 ομάδες (των τεσσάρων ατόμων), που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο, σε έναν αγώνα shotgun scramble που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου. Οι λάτρεις του γκολφ, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στα δύο signature γήπεδα 18 οπών The Dunes Course και The Bay Course, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο με ελαιόδεντρα εκατοντάδων ετών με εκπληκτική θέα στο Ιόνιο πέλαγος, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου και στο γραφικό λιμάνι της Πύλου.

Οι ομάδες θα διεκδικήσουν τις διακρίσεις για την κατάκτηση των τριών πρώτων θέσεων στην γενική κατάταξη, ενώ θα υπάρξουν ειδικές βραβεύσεις για τους παίκτες που θα σημειώσουν τις καλύτερες επιδόσεις στις ειδικές κατηγορίες Longest Drive και Closest to the Pin.

Το τουρνουά έχει και φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, ενισχύοντας την ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί».

Πληροφορίες: Greek Maritime Golf Eventemail.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣτουρνουα γκολφ, ναυτιλια, Μεσσηνια, Κοστα Ναβαρινο
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ