Με ποιους ή με τι και πόσες φορές συναντήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Eisenhower, στις βάσεις της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards και Holloman;


Με ποιους ή με τι
και πόσες φορές
συναντήθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ,
Αϊζενχάουερ,
στις βάσεις
της Πολεμικής Αεροπορίας
Edwards και Holloman;

Το 1953, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν φεύγοντας από το «οβάλ γραφείο», παρέδωσε τα ηνία της εξουσίας στον διάδοχό του, πρόεδρο Ντουάιτ Ν. Αϊζενχάουερ.


Του παρέδωσε, επίσης, ένα αρκετά μεγάλο αρχείο, σχετικά με ένα «απόρρητο» φάκελο, που ονομάζεται «Majestic 12», τον οποίο εδημιούργησε ο Truman.

Το «Majestic 12» αποτελείτο από μια ομάδα επιστημόνων, στρατιωτικού προσωπικού και άλλων υπαλλήλων της κυβέρνησης, που όλοι συνεργάσθηκαν για να κατανοήσουν και να επικοινωνήσουν με ΑΤΙΑ και εξωγήινους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για ΕΞΩΓΗΙΝΗ ΖΩΗ, ΕΔΩ.

Έκτοτε, λέγεται, ότι ο Αϊζενχάουερ είχε διαδοχικές στενές επαφές Τρίτου Τύπου:

- Η πρώτη συνάντηση με τους εξωγήινους και τον πρόεδρο Eisenhower πραγματοποιήθηκε στην βάση Edwards AFB τον Φεβρουάριο του 1954. (Υπάρχουν μαρτυρίες και από τον τότε διοικητή του Ναυτικού των ΗΠΑ)!

- Η δεύτερη, το 1955 στην βάση Holloman AFB στο Νέο Μεξικό, η οποία απέχει μόλις 120 μίλια από το γνωστό περιστατικό του Roswell

ΔΙΑΒΑΣΤΕ επίσης: The Eisenhower Presidential Library.

Σύμβουλος του Πενταγώνου στην υπηρεσία ETS για τα UFO, ισχυρίσθηκε ότι ο 34ος πρόεδρος των ΗΠΑ, Eisenhower, είχε 3 μυστικές συναντήσεις με εξωγήινους, στις 20-21 Φεβρουαρίου του 1954 – βλ. συγγραφέα Timothy Good, αλλά και Φ. Σνάιντερ (*) σε συνέδριο το 1995: Σε αυτές τις συναντήσεις έγινε και συμφωνία: Οι εξωγήινοι έδωσαν τεχνολογία (ανάμεσα σε άλλα και έναν τύπο μετάλλου, που είναι σχεδόν άφθαρτος) και σε αντάλλαγμα, ο Eisenhower φέρεται να έδωσε άδεια στους αλλοδαπούς να απαγάγουν έναν περιορισμένο αριθμό ανθρώπων, για να εκτελέσουν πολλά πειράματα στη Γη και στο Διάστημα - ΔΙΑΒΑΣΤΕFormer Pentagon Consultant Claims President Eisenhower Had 3 Secret Meetings With Aliens.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Did President Eisenhower Meet With Aliens at Holloman Air Force Base? 15.11.2019. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 16.11.2019.

(*) Ο Philip Schneider είναι γεωλόγος και δομικός μηχανικός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών και συμμετείχε στην κατασκευή υπόγειων στρατιωτικών βάσεων στις ΗΠΑ με το Μηχανικό του Στρατού.

ΛΕΞΕΙΣ: προεδρος των ΗΠΑ, βαση Πολεμικης Αεροποριας Εντουαρντς, βαση Πολεμικης Αεροποριας Χολλομαν, βαση Πολεμικης Αεροποριας Χολομαν, Πολεμικη Αεροπορια ΗΠΑ, 1953, Τρουμαν, οβαλ γραφειο, Αιζενχαουερ, απορρητος φακελος, Ματζεστικ 12, στρατος, ΑΤΙΑ, ATIA, εξωγηινοι, Αικ, στενες επαφες Τριτου Τυπου, εξωγηινος, 1954, Ναυτικο των ΗΠΑ, 1955, Νεο Μεξικο, Ροσγουελλ, Ροσγουελ, aliens, UFO, στενη επαφη Τριτου Τυπου, στενες επαφες γ Τυπου, εξωγηινη, στενη επαφγ γ Τυπου, Πενταγωνο, ETS, UFO, 34ος προεδρος των ΗΠΑ, Eisenhower, μυστικη συναντηση, εξωγηινοι, 20 Φεβρουαριου 1954, 21 Φεβρουαριου 1954, Τιμοθυ Γκουντ, Timothy Good, Φιλιπ Σναιντερ, 1995, συμφωνια, εξωγηινη τεχνολογια, αφθαρτο μεταλλο, αφθαρσια, υπογεια στρατιωτικη βαση, απαγωγη, στενη επαφη τριτου τυπου, ανθρωποι, πειραματα, Γη, Διαστημα, πειραμα, στενη επαφη γ τυπου
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ