Να επιβληθεί και να επικρατήσει στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο η αξεπέραστη επιστημονικά Ιπποκράτεια φιλοσοφία και η καταδίκη του φαρισαϊσμού των καθεστωτικών επιστημόνων - του Α. Γιαννουλόπουλου

Να επιβληθεί και να επικρατήσει
στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο
η αξεπέραστη επιστημονικά
Ιπποκράτεια φιλοσοφία
και η καταδίκη του φαρισαϊσμού
των καθεστωτικών επιστημόνων

Του καρδιολόγου – πνευμονολόγου


Ευχαριστούμε το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής, που θα προβάλει το συμφωνικό έργο του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου, με τον τίτλο “Ιπποκράτειος όρκος” στις 7 Απριλίου 2020 ώρα 19:30, που είναι άλλωστε και η Παγκόσμια ημέρα για την Υγεία.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για το ΕΡΓΟ "ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ ΟΡΚΟΣ", ΕΔΩ.


Εύχομαι αυτή τη φορά να επιβληθεί και να επικρατήσει στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο η αξεπέραστη επιστημονικά Ιπποκράτεια φιλοσοφία και σκέψη για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της νοσηρότητας, η οποία δυστυχώς στο σύνολό της οφείλεται αποκλειστικά σε ανθρωπογενή αίτια.

Η ανάδειξη των βαθύτερων οικονομικών πολιτικών και κοινωνικών αιτιών, που έχουν παράξει την πρωτόγνωρη αυτή μεσαιωνική νοσηρότητα και πού ήταν το κύριο έργο του Ιπποκράτη, του Παστέρ και όλων των άλλων μεγάλων δασκάλων της ιατρικής είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε.

Ο ενταφιασμός δηλαδή του κοινωνικού δαρβινισμού, της φτώχειας, της ανεργίας και της εγκληματικής επιστημονικής παραπληροφόρησης των καθεστωτικών επιστημόνων, είναι επιτακτική και αναγκαία.

Η καταδίκη δε του φαρισαϊσμού των καθεστωτικών επιστημόνων, που έχουν βαφτίσει την έγκαιρη ή την λεγόμενη πρώιμη διάγνωση ως Ιπποκράτεια πρόληψη, είναι άκρως επίκαιρη και απαραίτητη να γίνει στην πράξη.

Τα προγράμματα πρόληψης ασθενειών, που πληρώνουν οι φορολογούμενοι, σήμερα είναι προγράμματα που αποκαλύπτουν τις αρρώστιες έγκαιρα, αλλά αφήνουν όμως όλους τους γενεσιουργούς παράγοντες νοσηρότητας άθικτους, για να δημιουργούν και να προκαλούν νέες στρατιές ασθενών και για να πλουτίζουν τα συγκεκριμένα συμφέροντα, που αποτελούν την τριμερή ανίερη συμμαχία, που αποτελείται από τους καθεστωτικούς επιστήμονες, τα μεγάλα βιομηχανικά και οικονομικά συμφέροντα και τις εκάστοτε κυβερνήσεις.

Δεν έχουμε πρόληψη δηλαδή ασθενειών, σύμφωνα με τις Ιπποκρατικές αρχές, αλλά έχουμε μία εκτεταμένη πρόκληση ασθενειών σε έδαφος, φυτά, ζώα και ανθρώπους.
Τα σημερινά εφαρμοζόμενα προγράμματα πρόληψης των ασθενειών ο Ιπποκράτης θα τα χαρακτήριζε επιπόλαια, επιφανειακά, επιδερμικά, φαρισαϊκά και κυρίως αντιεπιστημονικά.

Για αυτούς τους λόγους λοιπόν θα αφαιρούσε σήμερα την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στους γιατρούς, στους γεωπόνους, στους κτηνιάτρους και στους βιολόγους, που ακολουθούν τη σημερινή φαρισαϊκή πολιτική της πρώιμης διάγνωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 6.4.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣ: Ιπποκρατεια φιλοσοφια, Ιπποκρατης, Γιαννουλοπουλος, Μπακαλακος, Ιπποκρατειος ορκος, υγεια, ιατρος, ιατρικη
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ