ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ, ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ - του Ν. Παπανδρέου

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ,
ΠΑΡΑΝΟΗΣΗ, ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ

ολιστικού Ιατρού, παρ' Αριστοτέλους

Περνάμε απ’ ό,τι φαίνεται στην 3η φάση του τρόμο-σχεδιασμού, όπου απαξιώνονται ως «ψευδοεπιστημονικοί κύκλοι» - λόγια του κ. Τσιόδρα, συλλήβδην όλοι οι επιστήμονες, γιατροί και λοιποί μεγάλοι των γνωσιακών επιστημών Ελλήνων και ξένων από όλο τον κόσμο, που απλά ΕΡΩΤΟΥΝ. Απλές ερωτήσεις επί των προ-αποφασισμένων(;) δράσεων για τον κορονοϊό και την αντιμετώπισή του. Δράσεις που συνθέτουν και το κυρίως (εγ)κατεστημένο αφήγημα για τη περιπέτεια που περνάει ο πλανήτης.



Όσοι λοιπόν βάζουμε επιστημονικώς εύλογα και ερευνητικώς τεκμηριωμένα ερωτήματα, μας αποκαλούν ότι είμαστε «ψευδοεπιστημονικοί κύκλοι», που προσπαθούν να ενσπείρουν ανησυχίες στους συμπολίτες μας!! Λόγια που εκφερόμενα από τον επίσημο Επιστημονικό Εκπρόσωπο της Πολιτείας, χωρίς δικαιολόγηση και ερανιζόμενα την «βαρύτητά» τους μόνο από το κύρος αυτού του ανθρώπου, δεν μπορούν να παραμείνουν ασχολίαστα. Διαφορετικά τα αποδεχόμαστε με ότι αυτό συνεπάγεται. Κύρος που ήδη όμως ετρώθη βαρύτατα από τον ίδιο, όταν πριν λίγες μέρες δημοσίως παραδέχθηκε ότι για λόγους πειθαναγκασμού των πολιτών στα μέτρα, θανάτους αδιάγνωστους τους απόδωσαν στον κορονοϊό.

Όταν ένας επιστήμονας αναφέρεται σε κατ’ εξοχήν επιστημονικό θέμα, όπως το προκείμενο του κορονοϊού, οφείλει να το επεξηγεί και να το τεκμηριώνει με ακλόνητα επιστημονικά ΚΑΙ ΜΟΝΟ, κριτήρια. Διαφορετικά, «κρίμα στα γράμματα που έμαθε». Πιο συγκεκριμένα, ο κ Τσιόδρας με αυτά που είπε, ουσιαστικά αναφέρθηκε στα ερωτήματα που έθεσα στο προηγούμενο post μου στο site σου. Και σε αυτά παρέθεσε εικοτολογίες με ύφος εντελώς άηθες και απαξιωτικό, μιλώντας εντελώς γενικά και χωρίς συγκεκριμένες αναφορές περί «ψευδοεπιστημονικών κύκλων».

Δηλαδή, επίσημος εκπρόσωπος σου λέει είμαι, και καθηγητής, και όπως θέλω τα λέω. Ερωτά όμως και με την σειρά του ο απλός πολίτης τον κύριο Τσιόδρα για αυτούς στους οποίους τόσο απαξιωτικά αναφέρθηκε:

·        Τι κάνουν συγκεκριμένα αυτοί και πως προσπαθούν να ενσπείρουν ανησυχία στον λαό;
·        Να κατονομαστούν αυτοί οι κύκλοι οι ψευδοεπιστημονικοί κ. Τσιόδρα. Ποιοι τους απαρτίζουν και πως προσπαθούν το να ενσπείρουν ανησυχίες; Ώστε ο λαός να κρίνει ποιοι και πότε τον κοροϊδεύουν.

Ζητάμε ονόματα, διευθύνσεις και τηλέφωνα κ. Τσιόδρα. Και επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις ώστε να προστατευθούν οι αποδέκτες, από αυτά που λένε οι «ψευδοεπιστημονικοί κύκλοι», δηλαδή ο λαός. Το θέμα είναι τεράστιας σημασίας. Αγγίζει και αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα! Αλλιώς, οι κατηγορίες, αλλά και το επίσημο περί κορονοϊού αφήγημα, καθίστανται εντελώς έωλα, αν όχι εξόχως επικίνδυνα.

Επί του προκειμένου τώρα.
Σχετικά με την πανδημία, ή το πώς να παίζουμε με τις λέξεις. Με περίπου 260.000 θύματα και περίπου 2 εκατ. κρούσματα από κορονοϊό, όταν η κοινή γρίπη έχει πάνω από 500.000 θύματα και κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια κρούσματα κατ’ έτος πλανητικά, πως και γιατί χαρακτηρίζεται πανδημία η περίπτωση του κορονοϊού; Με ποιών αποφάσεις και ποιο είναι το ποιόν και η ιστορία αυτών των ανθρώπων;

Εδώ 2 πράγματα δύνανται να συμβαίνουν:

1) Απόκρυψη των πραγματικών αριθμών, οπότε μιλάμε για απάτη ολκής και πλανητικού βεληνεκούς;
2) Εκ δόλου παράθεση ψευδών στοιχείων, οπότε μιλάμε για εγκληματική ενέργεια.

Στόχος, ο φόβος και ο πανικός, που έχουν βεβαίως επιτευχθεί πλήρως. Τα νούμερα βεβαίως ποιοτικά μιλούν για επιδημία, ενδημία ίσως μόνο. Προφανώς λοιπόν κάποιο λάκκο έχει ο.....κορονοιός!

Θέσαμε κάποιες ερωτήσεις στην τελευταία μας ανάρτηση όπως είπαμε παραπάνω, αλλά δεν πήραμε την παραμικρή απάντηση από τους «αρμόδιους».

1)    Με την ψυχική υγεία των πολιτών τι γίνεται; Τι θα συμβεί μετά από τόσο καιρό αδικαιολόγητου εγκλεισμού; Αυτό που συντελέστηκε, αλλά και αυτό που ακολουθεί επί του συγκεκριμένου θέματος είναι πολύ, μα πολύ σοβαρά ζητήματα
2)    Ζητούνται επίσης ουσιαστικές εξηγήσεις και ξεκάθαρες επιστημονικές ερμηνείες και αναφορές, για την εξόφθαλμα ποιοτική και ποσοτική διαφορά των φαινομένων του κορονοϊού μεταξύ Βορρά και Νότου στην Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα. Ακόμα δεν έχουν δοθεί!

Άκρα σιωπή μετά τινός συγχύσεως να υποθέσουμε;

·        Και γιατί άραγε στη Ιταλία και στην Σερβία μετέβησαν στρατιωτικές υγειονομικές ταξιαρχίες βιολογικού πολέμου; Είδηση βεβαίως που «θάφτηκε» κανονικότατα από τα πληρωμένα ντόπια μέσα μαζικής παραπλάνησης. Ο κ. Κυβ. Εκπρόσωπος τι έχει να πει επ’ αυτού;
·        Επίσης, καθαρές περιοχές που μπορούσαν να ελεγχθούν άμεσα και εύκολα, γιατί παρέμειναν σε καραντίνα; Μήπως για να δυναμώσει η τρομολαγνεία;

Στην τελευταία μου ανάρτηση, που αναφέρθηκα προηγουμένως, παρέθεσα τεκμηριωμένα στοιχεία περί της φύσεως της νόσου, ενώ κάποιοι κονδυλοφόροι λένε ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, η ότι είναι αηδίες αυτές οι θέσεις. Κρίνουν δηλαδή μερικοί «αγορασμένοι» δημοσιογράφοι, την επιστημοσύνη ανθρώπων που έχουν σπουδάσει και σπουδάζουν την υγεία και τον άνθρωπο για μια ολόκληρη ζωή. Αλλά όμως, περισσότερη περίεργη καθίσταται η «μούγκα» από επιστήμονες του κλάδου. Φόβος; Τρόμος;

Απλά, μένουμε σπίτι. Χέρια, αγκαλιές κτλ. κομμένα και μάσκες του Ζορό για τα αναγκαία απ’ έξω!!! Που σαφέστατα πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο για άλλα μικρόβια. Και που ούτε ο κ. Τσιόδρας και η παρέα του έχουν τελικά ιδέα τι να κάνουν με τις μάσκες. Καραγκιοζιλίκια που λέει ο λαός μας.

Η επιστήμη λοιπόν μας λέει ότι οι ιοί εξωκυττάρια «τρώγονται» από τα NK cells που παράγουν την ιντερφερόνη α-2β για να μην μπορούν να αντιγραφτούν απ’ το DNA του οργανισμού, και τους αναγκάζουν τελικά να βγουν απ’ τα κύτταρα όπου και διαλύονται. (Θεραπεία Ηπατίτιδας C - πηγή NCBI) Και ρωτάμε;

-   Ουσίες φυσικές δεν υπάρχουν που να μπορούν να ενεργοποιήσουν τον μηχανισμό;

Για πρόληψη αφήστε. Αυτά είναι παλιά Ιπποκράτεια που τα έχουν διαγράψει κανονικά από την επιστημονική διαδικασία, και κοιτάξτε που φτάσαμε!! Τα ορμονικά και οξειδωτικά stress, για την περίπτωση ενός ανοσοκατασταλτικού, «χτυπάνε» peak. Μήπως ακούσαμε κάτι γι’ αυτό; Ταλανίζουν τον κόσμο, αλλά για φυσικά αντίδοτα ούτε μια λέξη. Πως θα πουλήσουν μετά οι εταιρείες τα Zanax και τα Zoloft; Για μαντζούνια θα μιλάμε τώρα και για τις θαυματουργές βιταμίνες E, D, C;


Πάμε τώρα στα φάρμακα που χρησιμοποιούνται, Plaquenil & Azithromycin, τα οποία φαίνεται ότι θεραπεύουν! Δοκιμάζονται και κάποια αλλά.

·        Ερώτημα! Τι θεραπεύουν; Ιούς, Όχι βεβαίως και κατηγορηματικά, και για τα δυο φάρμακα. Μα, θεραπεύουν λέει το αφήγημα! Ναι! Αλλά ας δούμε τι.

o   Το 1ο το Plaquenil είναι γνωστό από 35ετιας σαν αντι-απορριπτικό ανοσοκατασταλτικό σε μεταμοσχεύσεις οργάνων και σε κάποια αυτοάνοσα. Καταστέλλει το ανοσοποιητικό και αυξάνει τους κινδύνους λοιμώξεων. Στην περίπτωση εδώ, καταστέλλει την Ανοσιακή Αλληλουχία έκλυσης κυτταροκινών - κυττοκινών, μεγάλης όπως αναφέρεται έντασης, προκαλούμενη από «Αυτό που κυκλοφορεί έξω». Δηλαδή, προστατεύει από μια πολύ ισχυρή αντίδραση φλεγμονής με καταστροφικά αποτελέσματα. Πυρετό, δύσπνοια, καταβολή. Υπάρχει λοιπόν ισχυρή λοιμογόνος δράση του παράγοντα.

o   Το 2ο, Azithromycin, είναι μια μακρολίδη, αντιβιοτικό κατά μικροβίων θετικών στην χρώση Gramm, όπως σταφυλόκοκκοι, στρεπτόκοκκοι, αλλά και μυκοπλασμάτων πνευμονίας, γεννητικού συστήματος, των χλαμυδίων κλπ.



Κατηγορηματικά ΟΧΙ λοιπόν για τα φάρμακα αυτά για τους ιούς!
Τα φάρμακα αυτά δεν καταπολεμούν ιούς.
Τότε; Τι συμβαίνει; Και η έκφραση του ιού που λέγεται και ονομάζεται κορονοιός, τι είναι;
Μην περιμένετε απάντηση από τους «γνωστούς εκπροσώπους», και μη. Ας δούμε λοιπόν τι συμβαίνει:

Mycoplasmates: Ορισμός: Pleomorphic nanobacteria. Δηλαδή , μικρόβια πάρα μα πάρα πολύ μικρά (4.000 από αυτά χωρούν σ’ ένα ερυθρό αιμοσφαίριο διαμέτρου 6-8 μm. που έχουν πλείονες της μιας μορφής).

Μπορούν να εκφράζονται σαν μικρόβια, παράσιτα, μύκητες, ΙΟΙ!
Εδώ είμαστε λοιπόν. Παράγων με γονίδομα, genome à 816.394 base pairs & 677 reading frames.
Μπορούν να προκαλέσουν πάμπολλες σοβαρές νοσηρές καταστάσεις στους ανθρώπους με πυρετό, ρίγη, κακουχία, δηλαδή, το pneumonia like syndrome!
Ή άλλως, περιπατητική πνευμονία από αόρατα μικρόβια, όπως χαρακτηρίζονται.
Τα εν λόγω, διαχειρίζονται το ανοσοποιητικό σύστημα για λογαριασμό τους και μπορούν να ενεργοποιήσουν αυτήν την Ανοσολογική Αλληλουχία με υψηλότατη φλεγμονή και αν εντοπιστούν, πχ στον πνεύμονα, να τον απορυθμίσουν πλήρως. Πιθανό αποτέλεσμα και ο θάνατος.

Αναφερόμαστε εδώ στο mycoplasma pneumoniae, με επιδημιολογικά στοιχεία διασποράς σε ποντίκια, γάτες που έφαγαν ποντίκια, κάποια πτηνά, ψείρες, ψύλλoυς, κοριούς και βεβαίως, με σεξουαλική επαφή!
Η θεραπεία είναι γνωστή και συμβατική, αλλά «εμείς», ακολουθούμε άλλο πρωτόκολλο. Αντιβίωση με Dixocyclin, Quinolones, AZITHROMYCIN!! immunomodulators!!! Κοιτάτε κάτι συμπτώσεις ρε Έλληνες πατριώτες και μη!

Δεν το πιστεύω; Το πιστεύω και το παρά-πιστεύω!! Και κάνουν τόση ζημιά; Κάνουν πολλά που δεν είναι της ώρας, αλλά ρίξτε μια ματιά στο immed.org του Garth Nicolson, και βγάλτε συμπεράσματα για το πόσο δούλεμα πέφτει. Γιατί θα δείτε μέσα και για ένα άλλο, το Mycoplasma Fermentans, και «θα φωνάξετε». Θα δείτε πως συνδέεται με το περίφημο Σύνδρομο του Κόλπου, την εξόντωση το 1979-1982 2.500.000 Περσών από τους Ιρακινούς, και μετά, την χρήση του από τον Σαντάμ Χουσεϊν εναντίων αυτών που του το έδωσαν. Ναι, εναντίων των εισβολέων του Αμερικανικού Στρατού, μολύνοντας 150.000 από αυτούς, και με άγνωστο τελικό αριθμό θυμάτων. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά εκεί στο site μέσα.

Αρχίζετε λοιπόν να αντιλαμβάνεστε ότι "Αυτό που κυκλοφορεί έξω», μπορεί να είναι κάτι τέτοιο, που κάποιος που το ξέρει καλά, το τροποποίησε - Γενετική Μηχανική λέγεται - και το αμόλησε με τρόπο ΠΟΛΥΤΡΟΠΟΝ.
Λοιπόν; Συνωμοσιολογίες;
Η σκληρή αλήθεια δυστυχώς. Περίτρανα αποδεικνύεται από τα έγγραφα που αποκάλυψε στο Βρετανικό Κοινοβούλιο ο τότε Άγγλος υπουργός Εξωτερικών, Robin Cook, που ανέδειξε το θέμα του παράνομου πολέμου στον κόλπο και των συγκεκριμένων βίο-χημικών, σε ποιους ανήκαν και πότε δόθηκαν στον Σαντάμ από τον θείο Σάμ. Αλλά «από τις πολλές τύψεις», για τις αποκαλύψεις ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, βρέθηκε αυτοκτονημένος – από καρδιά, μέσα στο αυτοκίνητό του.

Είναι, λοιπόν, γενετικά τροποποιημένο μυκόπλασμα, αυτός ο λοιμώδης παράγοντας που κυκλοφορεί εκεί έξω; Εγώ στοιχεία έδωσα. Οι αξιόπιστοι Ρώσοι λένε ότι δεν έχουν ακριβή στοιχεία ακόμα, ούτε για το ναι, αλλά ούτε και για το όχι.
Τότε γιατί έστειλαν στην Ιταλία και Σερβία Ταξιαρχίες Βιολογικού Πολέμου. Με τα κριτήρια του όχι; Δεν νομίζω και αυτό φωνάζει από μακριά.

Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματα σας ο καθένας και απαιτείστε την Αλήθεια και την Πραγματική Προστασία για σας τα παιδιά σας. Ό,τι «Κυκλοφορεί εκεί έξω», ό,τι και να ‘ναι, είναι από πολλές πλευρές πολύ σοβαρή υπόθεση. Οι «καουμπόηδες» των 18:00 να αφήσουν τα καουμποϊλίκια και το ύφος του «l etat est moi» και να δουν τα στοιχεία. Αυτό που κυκλοφορεί εκεί έξω δεν κάνει διακρίσεις!
Και απαντήσεις δεν περιμένω.
Να ξυπνήσουμεεεεεε!!

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 4.5.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΚΟΡΩΝΟΪΟ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Τσιοδρας, Κορονοιος, κορωνοιος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ