ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ


ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ
για το ΜΟΥΣΕΙΟ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
και ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Το Μουσείο απέσπασε δύο βραβεία στα Tourism Awards!

Μετά τα τρία περυσινά βραβεία στα Tourism Awards 2019, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών απέσπασε άλλες δύο βραβεύσεις στα εφετινά Tourism Awards 2020, γεγονός που αντικατοπτρίζει την συνεχή του προσπάθεια για ποιοτικές υπηρεσίες που αφορούν είτε το ίδιο το Μουσείο, είτε τις δραστηριότητες που αναπτύσσει.


Ειδικότερα έλαβε τα ακόλουθα βραβεία:

1. Gastronomy – Τοπικά προϊόντα: Βραβείο SILVER για τα προϊόντα μανιταριών και τρούφας που παράγει.

2. Tourism Attractions – Μουσεία, Αρχαιολογικοί Χώροι: Βραβείο BRONZE.



Πρόκειται για δύο σημαντικές διακρίσεις, με ιδιαίτερα μεγάλη αξία, αφού για τα βραβεία αυτά ανταγωνίζονται οι μεγαλύτερες τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας, μεγάλοι πολιτιστικοί οργανισμοί κλπ.


Με την ευκαιρία της βράβευσης, ο Διευθυντής του Μουσείου κ. Νίκος Πάλλας εδήλωσε: «Η περυσινή, αλλά και η εφετινή βράβευσή μας από τα Tourism Awards, καταδεικνύουν την συνεχή μας προσπάθειά για άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες. Για μας, ο σεβασμός στον επισκέπτη, η προσφορά νέων δράσεων, αλλά και οι καινοτόμες πρωτοβουλίες μας, αποτελούν υποχρέωση και υπ’ αριθμόν ένα κανόνα στην λειτουργία μας».

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 4.6.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: ΒΡΑΒΕΙΟ, ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ, Φυσικη Ιστορια, Μετεωρα, Μανιταρι, Γαστρονομια, μανιταρια, τρουφα, τουρισμος, Καλαμπακα, νομος Τρικαλων, νομος Τρικκαλων
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ