ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙΝ ΤΕΚΝΑ ή GOD BLESS ONLY GOOD AMERICA - του Λ. Μπαρτατίλα


ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ
ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙΝ ΤΕΚΝΑ
ή GOD BLESS
ONLY GOOD AMERICA


Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στην Αμερική είναι πασιφανές ότι σκοπεύει στην πτώση του Τραμπ και υποκινείται από την φράξια ψευτο-Δημοκρατικών, Σόρος, Ομπαμα, Κλιντον, κ.ο.κ.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΔΩ.

Δεν έχει καμμία σχέση με διαμαρτυρία εναντίον της αστυνομικής ή ρατσιστικής βίας, εναντίον ανθρώπων με μαύρη επιδερμίδα, αφού οι άνθρωποι που διαμαρτύρονται, σπάζουν και λεηλατούν καταστήματα ή τραυματίζουν, ακρωτηριάζουν και σκοτώνουν άλλους ανθρώπους.

Η ανάγνωση αυτή όμως, την οποία όλοι μας διαβλέπουμε είναι 1ου επιπέδου ανάλυση και στην ζωή και ειδικότερα στην πολιτική ζωή, θα πρέπει να βλέπουμε πίσω από τα πρώτα επίπεδα και να εξετάζουμε βαθύτερα τα γεγονότα.

Το σύστημα της Αμερικής εδώ και πολλά χρόνια διοργάνωνε ψεύτικες επαναστάσεις σε διάφορα σημεία του πλανήτη, πιστεύοντας λανθασμένα, ότι στηρίζοντας μικρο-πολιτικά και μικρο-ιστορικά ιστορικά υποκείμενα, ωφελείται γεωστρατηγικά και κερδίζει σε βάθος χρόνου.

Γι΄αυτό στήριξε τους απάνθρωπους τζιχαντιστές, επιβάλλοντας ένα τρομοκρατικό καθεστώς σε μουσουλμανικά κράτη, διοργάνωσε την Αραβική Άνοιξη, επινόησε την «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία και όσον μας αφορά, επέλεξε ως στρατηγικό σύμμαχο μία βάρβαρη Τουρκία βοηθώντας της στην υποδούλωση σχεδόν της μισής Κύπρου και συνεργαζόμενη μαζί της, σε βάρος της πολιτισμένης και πανανθρώπινης Ελλάδος.

Για να πληρώσεις ένα λάθος σου που έχει κάνει εν συνειδήσει σου στο παρελθόν, θα πρέπει να μετανοήσεις και να το ξεπληρώσεις σε πολλαπλάσιο βαθμό, προκειμένου να αποκτήσεις τα ευεργετήματα της συγχωρέσεως σου.

Είναι αλήθεια ότι η Αμερική παρεκτράπη εντελώς από τις Ιδέες και τις Αξίες των Σοφών Πατέρων της, όπως ο Λίκολν, ο Τζέφερσον κ.α. οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ στην νεωτερική εποχή.

Oι σύγχρονοι πολιτικοί και η ελιτ της είδαν την Ιστορία ως ένα πρόσκαιρο ιστορικό υποκείμενο, δηλαδή όπως βλέπει ένα μυρμήγκι την Ανθρώπινη Κοινωνία, γι΄αυτό και αδίκησαν καταφανώς μαύρους και Σπανιόλους πολίτες της.

Εάν λοιπόν η Αμερική θέλει να επανέλθει στην κανονικότητα των Αξιών της, θα πρέπει να στηρίξει τους πνευματικούς πατέρες της, δηλαδή τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ και όχι τις πρόσκαιρες ευκαιριακές συμμαχίες με βάρβαρες πολιτικές (βλ. Τουρκία). Σε διαφορετική περίπτωση η πτώση της προς την άβυσσο θα είναι τρομακτική!!!

Το πρόσφατο παράδειγμα της Αμερικής αποτελεί και ένα εξόχως αφοπλιστικό επιχείρημα στους υπέρμαχους του στρεβλού θουκυδισμού, οι οποίοι πιστεύουν ότι Νόμος είναι το δίκαιο του ισχυρού.

Ο δυνατός είναι Δυνατός για να μπορεί εκτός των άλλων, να προστατεύει και το Δίκαιο του Αδυνάτου. Οι Αθηναίοι πλήρωσαν την αδικία εναντίον της Μιλήτου και του Σωκράτη και μάλιστα το πλήρωσαν σε πολλαπλάσιο βαθμό.
Το ίδιο θα συμβεί και στις Η.Π.Α., εάν δεν βάλουν μυαλό, δηλαδή εάν συνεχίσουν να στηρίζουν βάρβαρες τακτικές και δεν επιστρέψουν στις ιδέες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
Μόνο τότε GOD BLESS AMERICA.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 2.6.2020.

ΛΕΞΕΙΣ: Λικολν, Τζεφερσον, ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, μαυροι, Ισπανοι, Αμερικη, Αξιες, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ, συμμαχια, βαρβαροι, Τουρκια, θουκυδισμος, Θουκιδιδης, Νομος, ισχυρος, δυνατος, Δικαιο του Αδυνατου, Αθηναιοι, Μιλητος
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ