Κυκλοφόρησε το 118-119ο τεύχος του περιοδικού «ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ»


Κυκλοφόρησε το 118-119ο τεύχος
του περιοδικού
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ»


Ολοκληρώθηκε το νέο τεύχος Ιανουαρίου-Ιουνίου 2020 του περιοδικού, το οποίο εκδίδει από το 1990 ανελλιπώς ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας / ΟΔΕΓ.
Διατίθεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Οργανισμού.

Το περιοδικό φιλοξενεί άρθρα για την προώθηση της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας σε ομογενείς και ξένους σε όλο τον κόσμο.

Μέσα στις σελίδες του μπορεί να διαβάσει κάποιος «καλά νέα» για τις προσπάθειες Ελλήνων και ξένων φίλων της Χώρας και της Γλώσσας μας για την επέκταση της διδασκαλίας της Ελληνικής (σε όλες τις μορφές της) σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το τεύχος αφιερώνεται στην 9η Φεβρουαρίου (Παγκόσμια Ημέρα της Ελληνικής Γλώσσας). Ο ΟΔΕΓ στο πλαίσιο αυτής της εορτής πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με την Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά και το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος», στις 8.2.2020.

Σε αυτό το τεύχος περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων άρθρα όπως, το ελληνικό Πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ, δραστηριότητες του Κέντρου Ελληνικής Γλώσσας και Τέχνης Γενεύης, τοιχογραφίες με θέμα την κλασσική Ελλάδα, παρουσίαση των εκδηλώσεων των σχετικών με την Ελληνική Γλώσσα, αλληλογραφία και βιβλιοπαρουσιάσεις, που φέρνουν τους αναγνώστες σε επαφή με τα όσα γίνονται για την προώθηση της Ελληνικής Γλώσσας στον κόσμο.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 5.7.2020. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 7.7.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΟΔΕΓ, ΕΔΩ.


ΛΕΞΕΙΣπεριοδικο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑ, 1990, Οργανισμος για την Διαδοση της Ελληνικης Γλωσσας, ΟΔΕΓ, διδασκαλίια Ελληνικης Γλωσσας, ελληνικη Γλωσσα, 9η Φεβρουαριου, Παγκοσμια Ημερα Ελληνικης Γλωσσας, Ελληνικη Γλωσσικη Κληρονομια, Κεντρο Ελληνικης Γλωσσας και Πολιτισμου Μεγας Αλεξανδρος, ελληνικο Πανεπιστημιο ΗΠΑ, Κεντρο Ελληνικης Γλωσσας και Τεχνης Γενευης, τοιχογραφια, τοιχογραφιες
Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ