Πρώτο νησί με σήμα «Bike friendly Destination» η Λέρος!

Πρώτο νησί με σήμα
«Bike friendly Destination»
η Λέρος! 


Η πιστοποίηση των ποδηλατικών υπηρεσιών και υποδομών της Λέρου, καθιστά το νησί έναν φιλικό τόπο και ταυτόχρονα προορισμό για μετακίνηση με ποδήλατο.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΛΕΡΟ, ΕΔΩ.


Η Λέρος ως πιστοποιημένος και φιλικός προορισμός σε ποδηλάτες, αποτελεί το πρώτο νησί της Ελλάδας που αποκτά το Σήμα “Bike friendly Destination”, έτοιμο για την εξυπηρέτηση των φίλων του ποδηλάτου και την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού στις μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές του νησιού.

Το δίκτυο των “Bike Friendly Προορισμών” στην Ελλάδα αποτελείται από μία σειρά επιλεγμένων προορισμών, οι οποίοι ξεχωρίζουν για την προσήλωσή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, την προσπάθειά τους για αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού και την αφοσίωση τους στην εξυπηρέτηση του τουρίστα-ποδηλάτη.

Έτσι, ο Δήμος Λέρου  σε ειδική εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:30 στον Πλάτανο Λέρου, θα λάβει το Σήμα “Bike friendly Destination”. Την απονομή του Σήματος στον Δήμο θα κάνει η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της NatTour, κα Βίκυ Καραντζαβέλου.

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 23.9.2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, ΕΔΩ.

ΛΕΞΕΙΣ: Λερος, ποδηλατο, ποδηλατικος Προορισμος, Καραντζαβελου

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ