«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…» - ΕΚΘΕΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΛΙΚΟΥ

«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…»

ΕΚΘΕΣΗ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΥΛΙΚΟΥ 

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Άρτας συμμετέχει στον ψηφιακό εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς (25-27 Σεπτεμβρίου 2020), το θέμα των οποίων για τη φετινή χρονιά είναι «Πολιτιστική Κληρονομιά και Εκπαίδευση- η δια βίου μάθηση».

Στο πλαίσιο αυτό, η Εφορεία επιθυμεί να δημιουργήσει από κοινού με τους Αρτινούς συμπολίτες μας την ψηφιακή έκθεση φωτογραφίας με τίτλο:


«Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο…»

Βίντεο της έκθεσης αυτής θα αναρτηθεί κατά το διάστημα εορτασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Υπηρεσίας μας (facebook, youtube), καθώς και στο facebook των ΕΗΠΚ.

Για το σκοπό αυτό, παρακαλούμε όσοι Αρτινοί φίλοι αλλά και σχολικές μονάδες επιθυμούν, να μας αποστείλουν φωτογραφίες από το προσωπικό τους αρχείο ή από το αρχείο των σχολείων, στις οποίες θα απεικονίζονται σχολικά κτήρια, αίθουσες, δραστηριότητες και μαθητές της Άρτας παλαιότερων δεκαετιών και οι οποίες θα αποτελέσουν το υλικό της ψηφιακής αυτής έκθεσης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θέματα ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΔΩ.


Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι σε ψηφιακή μορφή και θα αποστέλλονται ΕΔΩ ή με μήνυμα (inbox) στην σελίδα του facebook του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας έως τις 20.09.2020.

Σε περίπτωση που το υλικό σας δεν είναι ψηφιοποιημένο, παρακαλούμε να μας φέρετε το έντυπο υλικό που διαθέτετε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας, κατόπιν επικοινωνίας με τον κ. Κωνσταντίνο Υψηλό (τηλ. 26810 71700, 21191), για να αναλάβουμε την ψηφιοποίησή του.

Παρακαλούμε το φωτογραφικό υλικό να συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του κατόχου (ώστε να γίνεται η αναφορά της προέλευσης), τη σχολική μονάδα, το έτος λήψης της φωτογραφίας, το είδος των απεικονιζόμενων δραστηριοτήτων.

 

Η Προϊσταμένη της ΕΦΑ Άρτας

Βαρβάρα Ν. Παπαδοπούλου

Δρ Αρχαιολόγος

 

 

Πληροφορίες:

Βασιλική Γαλάνη, Αρχαιολόγος (26810 24636,)

Κωνσταντίνος Υψηλός, Συντηρητής Αρχαιοτήτων (26810 71700, 21191)

e-mail.


ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 4.9.2020.


ΛΕΞΕΙΣ: σχολειο, παιδεια

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ