Και Χρυσό Βραβείο Γεύσης για τα μανιταροπροϊόντα του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ της Καλαμπάκας

Και Χρυσό Βραβείο Γεύσης
για τα μανιταροπροϊόντα
του ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΜΕΤΕΩΡΩΝ
και ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
της Καλαμπάκας 

Τρία νέα βραβεία προστέθηκαν στην συλλογή των βραβεύσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείου Μανιταριών. Μετά και την εφετινή του βράβευση στα Tourism Awards 2020 με δύο βραβεία, ακολούθησε πριν λίγες ημέρες η βράβευση των μανιταροπροϊόντων του με Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το 2020, από τα Best Greek Food Awards (BGFA).


Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογής και επεξεργασίας κριτικών για 100 ημέρες, από ανθρώπους που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα και καταγράφουν οι μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, το TripAdvisor, το Foursquare, το AskFood, τα social media, κλπ.
 

Τα δύο επόμενα, προέρχονται από τον μεγαλύτερο ταξιδιωτικό ιστότοπο στον κόσμο το TripAdvisor. Πρόκειται για χωριστή βράβευση του Μουσείου στο σύνολό του, αλλά και για το Κυνήγι Τρούφας που διοργανώνει. 

ΔΕΙΤΕ το βιντεορεπορτάζ του ΑΡΧΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ,

για την 4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΙΤΑΡΙΟΥ του εν λόγω ΜΟΥΣΕΙΟΥ

στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ.

Η διπλή βράβευση αυτή με το πιστοποιητικό Travelers’ Choice 2020, αποτελεί μία ιδιαίτερη τιμή για το Μουσείο και το κατατάσσει μεταξύ των κορυφαίων μουσείων της χώρας μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ βιντεορεπορτάζ του Γ. Λεκάκη για την ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, ΕΔΩ.

Είναι χαρακτηριστικό, όπως τονίζουν και παράγοντες του Μουσείο, ότι και τα τρία αυτά βραβεία που είναι αποτέλεσμα των κριτικών είτε επισκεπτών, είτε εκείνων που έχουν δοκιμάσει τα προϊόντα, έχουν αξία ακόμα μεγαλύτερη και μόνο εξ αυτού του λόγου. 

Το Μουσείο ευχαριστεί όλους όσοι έχουν συμβάλει στην βράβευση αυτή. 

ΠΗΓΗ: ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ, Καλαμπάκα, 12 Οκτωβρίου 2020. ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 13.10.2020. εφημ. ΚΟΝΤΡΑ NEWS, 19.10.2020.

 ΛΕΞΕΙΣ: Χρυσο Βραβειο Γευσης, μανιταροπροιοντα, ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕΤΕΩΡΩΝ και ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ, Καλαμπακα, Μετεωρα, Μανιταρι, μανιταρια, γευση, Τρικαλων, Τρικαλα

Share on Google Plus

About ΑΡΧΕΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

    ΣΧΟΛΙΑ
    ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΩ Facebook

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ